Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• robyeger

addikt

válasz Colos1 #89 üzenetére

a WHQL minősítésű AMD driverekkel nem szokott probléma lenni, ha naprakész windows-ra tesszük fel. Ez esetben az a poén, hogy lényegében nem is írják, a amd weboldalán, hogy a chipset driver win8.1-et is támogatja, csak a vga driver-nél. A logika azt diktálná, hogy manapság evidens a 8.1-es támogatotság, hiszen kb. 1év múlva lőttek a win8.0-nak, nem fogja tovább támogatni a microsoft. A raid drivert nem néztem személyesen, de a release dátumokból látszik, hogy szorgalmasabban támogatják, hiszen ott nincs szabványos microsoft driver, ami helyetesíthetné... (win7 alatt amúgy gond nélkül működik az a driver amiről beszélünk, meg 8.0 alatt sincs gond)

• robyeger

addikt

Van egy AMD A88X (Bolton-D4) chipsetes deszkám, mikor megjelent a win8.1 próbáltam rátelepíteni a 13.9 chipset driver AHCI meghajtóját és dobott tőle egy hátast az oprendszer, hogy ő ebből nem kér, gondoltam szeptemberben még nem készültek el a dél híd támogatásával win8.1-re, pedig a vga driverrel kész voltak, na mind1. Most nagy lelkesedve telepíteném rá a 13.12 chipset driver-t és dettó elszáll tőle, megnézem és akkor veszem észre, hogy a web oldalukon, ahonnan letölthető a Release Date 9/18/2013, szóval csak átsorszámozták a régit, ami totál inkompatibilis a win8.1-el. (Marad egyenlőre a Microsoft Szabványos SATA AHCI-vezérlő). Gratulálok AMD!! Ilyen hülyék nem lehettek? :((

Új hozzászólás Aktív témák