- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt, hogy mennyire hasznos, nem vizsgálják. Nem is nagyon lehetne védeni egy szubjektív álláspontot, ha valaki panaszkodna, hogy a100. böfögőprogi vajh miért lett törölve.
Most, hogy egy rakás új országnak van joga a dev acchoz (India nagy szemetelő lesz, szerintem), valahogy meg kellene állítani a hulladékgyártást. Nem is igazán tudom, mit képzelnek magukról, akik szarral árasztják el a marketet? Viccesnek nem vicces, megvenni a kutya nem fogja. az ilyen seggarc hozzáállás mindig bosszant.
Én is radikális lennék. Felvennék egy sor marketfigyelő emberkét és a tendenciák + minőség alapján minden hónapban az utolsó x helyezett alkalmazást és a gyártót temp bannal jutalmaznám, aztán a háttérben meg lehet vizsgálni, mennyire volt fizetett lejáratás. A sokadik szar után meg viszlát, menjen más platformra. Persze ez kivitelezhetetlen.
talamasca:
Melyik cégnél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest