Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybee
tag
Gányoltam vízhűtést én is az 1. GPU-ra. ID cooling frostflow x 120-at tettem rá. Elég időigényes feladat volt. A hűtőhöz kapott inteles lefogatót használtam, amin 4 új lyukat kellett furnom. A hátlapon a kártyán levő lefogatót használtam fel, ezeken 1mm-el ki kellett tágítanom a furatokat. A szívás ez után következett. A VRM hűtőbordája útban volt a blokk lefogatójának. Sajnos nem tudtam leszedtem a VRM hűtőjét, így csípőfogóval nekiestem és kicsíptem az útban levő lamellákat... Ez elég gány lett.
Hűtési teljesítménye nagyon jó, 50 fok fölé nem megy. Még sosem használtam AIO hűtést. Normális jelenség, hogy bekapcsolás után hallom bugyogni a vizet? Pár másodpercig tart. Lehet valahogy légteleníteni? Vagy beáll majd?
2. GPU-t ventivel hűtöm, órajelét levettem 300MHz-re. Csendes lett a kártya, a gépház 12cm-es ventillátorjai elnyomják a hangját.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro Max !! 512 GB !! Natur Titan
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL36 KIT memória. 5év gari.
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest