- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Azért Gúgliéknál a tesztelő csapat arcát most megnézném. Wait, hogy kikét?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
aelod
veterán
válasz
7Heads Drago #74 üzenetére
Sokra mennek a pixel tulajok vele, hogy a legfrissebb rendszer van a telojukon. A hibák ingyen járnak hozzá
De legalább gyakran.
Azt a céget nem lehet komolyan venni amelyik arra építi a marketingjét, hogy lenyomja a fő konkurenst, úgy, hogy sehol nincsenek hozzá képest. Majd ha esetleg mindenhol lehetne kapni, szolgáltatói szintem a pixeleket, és nem ilyen áron akkor lehetne bizakodni de semmi esetre sem pofázni kedves google..
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
válasz
7Heads Drago #74 üzenetére
Na végre,egy normális hsz.amivel egyet is értek.
(ritka)[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
judas13
addikt
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
7Heads Drago
veterán
Itt mindenki a másik gyártót cseszteti miközben a saját háza táján is rengeteg a probléma. Sokra mennek a pixel tulajok vele, hogy a legfrissebb rendszer van a telojukon. A hibák ingyen járnak hozzá. Nevetséges az összes gyártó. Inkább az ilyen hibákat szűrnék ki, az egymásra licitálás helyett.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Gábor-KJ
őstag
72# Skylake +1 ezen pedig besírtam [link]
Csak tudnám, hogy ki veszi ezeket a szemeteket?
80 ezret sem adnék érte, nem 800eurót!
Vicc és lassan epől díjas ez a brigád is!
[ Szerkesztve ]
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Air M3, MacBook Pro 16'
-
-Skylake-
addikt
válasz
twollah1976 #70 üzenetére
A poen az volt mikor ezt a 2 hulladekot meg a vilag legfeleslegesebb tabletet bemutatta ez a szerencsetlen bagazs.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
twollah1976
őstag
Kicsit elneztek a naptart a Googlenel a poennal.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
fRooStzzZ
senior tag
Azért egy pár gondolat eszembe jutott ezzel kapcsolatban.
Ezt lehet az aksi kímélése miatt csinálták, hogy kevesebb áramot vegyen fel mert nem kell az egész kijelzőt megvilágítani, vagy mindig random szerűen jelenik majd meg, és így nem fognak beégni a Pixel-ek -
törölt tag
válasz
kazsmerlaca #66 üzenetére
Léteznek szubjektív dolgok. Like this.
✌️
-
batai15
félisten
válasz
kazsmerlaca #66 üzenetére
Nem jó megfogalmazás hogy gáz. Az inkább te vagy. Lehet nektek jó a miui,de én is hányok a10 kinézetétől és bizony fórumokon szép számmal vannak hibák is.
Tudom fanboyok ezt nem ismerik el. Mindenki más hülye aki másképp látja.
És pont ez a szemlélet amit az ilyen fanok elő adnak és ahogy viselkednek a gáz.
Persze amúgy egész jó a miui, nem kevésbé roszabb mint a legtöbb rendszer, és vannak pozitívumai is, de hibái is szép számmal.[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
válasz
enginev3.0 #63 üzenetére
De, elég mocskos sokat változott
Ennyire messze nemHogy merek a saját véleményem és tapasztalatim alapján véleményt mondani valamiről? Szörnyű vagyok
Konkrétan az összes Xiaomi usernek akit ismerek és nem a 9-nél kezdte el használni nem tetszett amit a rendszerrel tettek. Igen, érezhetően gyorsabb lett, igen, a quick ball egy nagyon jó újítás, de ez a többi dolog miatt ez egy határozottan rosszabb rendszer mint 3 éve, neked tetszik, hurrá. Próbálj ki egy Flyme-t, gyakorlatilag egy régebbi Miui, csak talán még jobb
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
w333
félisten
Tehát csak annyi volt a hibája hogy nem tetszett az alapértelmezett téma !
Stabil verziót kell használni azzal nincs baj (atom stabil) a Developer egy fejlesztői verzió amiben vannak hibák csak azoknak ajánlott használni akik ezzel tisztában is vannak, a rendszer maximálisan testre szabható mindenki igényére, a gyári alkalmazások sokkal gyorsabbak és jobbak lettek szerintem
De lehet csak én vagyok ilyen mázlista, én 1 hibával nem találkoztam eddig !
(#63) enginev3.0
+1 a nem teszik nem = azzal hogy rossz a rendszer
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Miui design alig változott, max modernebb lett
Eddig is ios-re hajazott
Ha eltűnt a beépített zenelejátszó, akkor pár sorral lejjebb hogy lehet egyre szánalmasabb?Tehát jobb azt írni, hogy neked nem tetszik, mint azt, hogy szar. A szart arra értjük, ami nagyon nagy átlagban mindenkinek egyformán szar, ez pedig csak neked nem tetsző
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Swinegod
őstag
válasz
enginev3.0 #60 üzenetére
Spoiler: ez china developer rendszer volt végig ami a leggyorsabb és legjobb az összes variáns közül
Tessék, itt a gyors listám- A design agyonegyszerűsített, ocsmány lett
- iOS-re hajaz az egész rendszer
- Eltűnt a beépített zenelejátszó, ahogy a helyére került időjárás is
- Az felülről lehúzott cucc ahol a dolgokat lehet kapcsolgatni teljesen eltüntette azt a stílust amit én szeretek
- Rengeteg funkció tűnt el a 7 óta amit rendszeresen használtam, de mivel hónapok óta nem használtam, nem emlékszem semmire
- A gyári programok amik fantasztikusak voltak, mára már szánalmasan rosszak, itt értem főleg a böngészőt, zenelejátszót és file browsert
- 18:9-re és notchra lett tervezve az egész Miui 10, annyira látszik rajta, ami lehetne pozitívum annak akinek mind2 reprezentálva van, de nekem még jó telefonom volt, szóval hatalmas hátrány[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz
enginev3.0 #60 üzenetére
+1 nálam is tökéletes ... Redmi Note 5 (üzemidőben a 10 óra SOT tudja)
-
-
Swinegod
őstag
válasz
kazsmerlaca #53 üzenetére
A Miui 10 szar
A 7 óta mindegyik Miui csak szarabb lett, a 9 óta fájdalmasan rossz, a Flyme OS akármelyik nap megeszi reggelire mindenben. És ezt úgy mondom, hogy mind a Redmi Note 3-at mind a Redmi Prot nagyon szerettemHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
batai15
félisten
Szánalmas a Google. Most komolyan. Be bizonyosodott hogy még mindig az apple diktál.
Anno ugye a pixel egyet is apple ellenfélnek szánta, emlékszem a bemutató annyira ostorozta, aztán a színekkel is tolta a fricskát az Apple ellen. Most meg? No jack, nács, gesztus vezérlés (ezt nem bánom mert rohadt jó dolog) egyik dolog se bántana igazából ha ezzel nem csinált volna népi szólással élve "khmm popsit a szájából"
Sheratan : mindennel én értek egyet de a miui 10 nekem sem a szívem csücske.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Hát, számomra a használhatatlanság határát súrolja (alulról) sajnos. Egy rakás felesleges funkcióval, iszonyatos memóriakezeléssel, az AOSP kód (és verziók) hanyagolásával, és még egy rakás más problémával. Elhiszem, hogy ez van, akinek tetszik, de én nem szeretem, amikor azt érzem, hogy ellenem dolgozik a telefon és megnehezíti azt, hogy használjam.
És ott van még a kínai spyware kérdése is, ami egyszer már kiderült, azt javították, aztán ki tudja mit tettek a helyére. De abban majdnem biztos vagyok, hogy a kínai állam elég nagy adathalász, és megvan a hatalmuk kötelezni az asszisztálásra a kínai cégeket. -
válasz
Szubjektív dolgokról beszélünk, szóval miért is olyan hihetettlen, hogy valakinek nem jön be a MIUI?
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
arn
félisten
Ezeknek a pixelteloknak sok ertelme nincs.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
tomboy0013
veterán
De aranyos
-
maczera
aktív tag
Egy noccsal több lett. Maradhat?
-
maczera
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #23 üzenetére
"A sok noccstól lassan nem látszik a kijelző. "
Ami még kilátszana, azt meg lefedik a lebegő gombok és a reklámok...
-
Freiherr
őstag
Ez nem bug, ez már feature.
Back to the future
-
Magnat
veterán
Sztem a legszánalmasabb az egészben az, h úgy akar Iphone killah lenni a Google, h rengeteg országban nem is kaphatóak hivatalosan a Pixelek ... ezt egy ilyen cég mint a Google, nem szabadna, h megengedje magának akkor sem, ha bukik rajta bizonyos régiókban... ezek a blődségek már csak a hab a torán.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Balzak83
senior tag
Puzzle 3 XL
-
hemaka
nagyúr
Ezek a mobilok mindig ilyen selejtek?
mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
-
Pirosász
aktív tag
Nem tudom ez mennyire igaz. Kolleginának próbáltam nemrég elmagyarázni mi az eltérés ha a Face frissül, vagy a telefon szoftvere frissül. ( szerintem nem sikerült )
Huawei telefonjára jött frissítés, és megijedt. Futott hozzám, hogy ez mi.Az emberek pont lecacilják a támogatás mértékét. Ezt csak itt, hasonló fórumokon szempont. Ez meg is látszik a gyártók viselkedésén. Két év után meg azért vált, mert a szolgáltatója elé rak egy új telefont. Változatlan havidíj, hűség folytatása, új telefon. Úgy éli meg, mintha ingyen kapna egy új telefont.
Gyártóként én se költenék sokat támogatásra. Minek! Az a 2% szid a fórumokon? És? A maradék 98% meg azt sem tudja melyik bolygón van. -
Mr.Silkó
veterán
Nagyon dizájnos!
-
Swinegod
őstag
Mamár az se menő ha csak egy notchod van? Én annyira 2017 vagyok nekem egy sincs, manapság már a 2 a menő? Jövőre mi lesz? Minden sarokba meg minden oldalra egy notch 16 kamerával? Szánalmas hova jutott a mobiltelefon iparág 2016 óta
[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
Beszarás
párszor elforgatod a kijelzőt és noccs hegyek
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
törölt tag
Mondjuk Xiaomi nálam pont nem játszik a MIUI miatt
De amúgy igen. Illetve OP, de azért ezeknek is megy fel szépen az ára sajna. Most jutottam el oda, hogy az OP6 helyett nem akarok mást venni. Egy darabig biztosan marad, ha bedöglik, akkor meg nézek valami középkategóriás Nokiát talán.
A szifonokkal meg ugye az a gond, hogy szoftveresen még támogatják őket, de a hardver miatt szívhatsz elég sokat. Egyéni javítást tűzzel-vassal irtják, a hivatalos szerviz meg bizonyos dolgokat vagy nem csinál meg egyszerűen, vagy annyiba kerül, hogy majdnem vehetnél egy új készüléket belőle
-
Dovloran
senior tag
Az összes bug közül komolyan egy ilyen jelenik meg? Karma!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
Crafter32
őstag
Egyszerűen csak ronda.
-
törölt tag
Lassan az egész kijelzőt be fogja teríteni a notch...
-
judas13
addikt
Multinoccs verzum.
Google a modernkori szánalom a vérciki méregdrága megtestesítője."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Juhaszatti #21 üzenetére
Igen, elvileg valamilyen kisebb "behatás" is kell hozzá.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
joey04
titán
voltak már koncepciók dupla notch-os telefonokról, hát tessék. bár le vannak maradva, volt már 4 notchos kép is valahol a neten
-
w333
félisten
válasz
Juhaszatti #24 üzenetére
Hát nem tudom ... nekem volt már egy pár Apple telefonom, lányomnak jelenleg is van egy kis SE és soha semmi problémát nem tapasztaltunk !
Ellentétben az Android -al egyre több apró de annál idegesítőbb hiba van !
(#25) EclipseGT
Pont emiatt cserélik le mert nincs támogatva és az utolsó frissítésekkel gondoskodnak róla hogy használhatatlanná tegyék a telefonodat hogy vegyél újat !
Szóval elgondolkodtam azon ismét hogy átmegyek az Apple -hoz !
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
A sok noccstól lassan nem látszik a kijelző.
-
w333
félisten
válasz
#16820480 #19 üzenetére
Pontosan ... és szerintem fél áron 1000X jobb vétel egy Xiaomi Mi8 !
Ha ilyen áron vennék telefon akkor csak és kizárólag iPhone X lenne, hogy miért ? mert azt legalább 5 évig támogatni fogják, bármilyen hiba van egyből érkezik a javítás, frissítéseket is egyformán kapja meg mindenki és 4-5 évig az legalább telefon is marad, nem mint az Android hogy bármilyen hiba javításra meg frissítésekre hónapokat kell várni és 2 év után el van felejtve, egyszóval a 350k -t lehúzhatod a WC -n !
Ez elől talán kivétel a Xiaomi és OnePlus !
[ Szerkesztve ]
-
Juhaszatti
addikt
válasz
MikeWazowski #18 üzenetére
Az S7 Edgeken volt színes csík anno. Nem mindegyiken, de elég sűrűn.
Bár úgy emlékeztem hogy ott nem csak az AMOLED-nek, hanem a kijelzőhajlításnak is köze volt hozzá.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
MikeWazowski
veterán
Borzasztó, de már olyan hiba is létezik a P telefonokon, hogy random megjelenik egy színes csík. Elvileg AMOLED hiba, de érdekes módon más telefonoknál nem fordult elő.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Most miért? A Notch trendi, nem? Kettő még trendibb!
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
<Lacy85>
addikt
Hááát, én mikor felraktam, akkor 2 dolog történt:
1. Úgy befagyott tőle a teló, hogy mikróban kellett kiolvasztani
2. Ha ez nem is következett be, akkor is merült az akksi, mint a Titanic.Szóval inkább maradtam a gyári szoftvernél. Szintén S8+.
Telóhoz:
Már alap helyzetben is ezen van a legnagyobb, legocsmányabb noccs. Na de rögtön kettő?
-
Wesder
titán
DoubleNotch™
w333
Jók lettek a képek.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
gerii
addikt
-
Bossyy
tag
Hihetetlen, hogy a világ egyik legnagyobb cége ennyire mellé tudjon lőni, mint a Pixelekkel a Google (gyakorlatilag az összes szériával volt valami balhé amellett, hogy nagyon drágák). És akkor ki is nyilatkozzák, hogy az Apple ellenfele akarnak lenni, egyfajta iPhone killer. Csak röhögni lehet ilyen kijelentésen, pedig sohasem volt iPhone om és nem is lesz. Majd 2018 ban kihoznak méregdrágán egy olyan telefont aminek egy kameramodulja van (tudom, hogy amúgy az is elég lehet, de a népnek már 2, sőt, 3 kell a hátlapra), elbarmolták a Motorolát, kinyírták a jó árú Nexus szériát, ezek a Pixelek mert csak viszik a pénzt szerintem. Úgy gondolom, pont úgy fognak járni ezzel a szériával, mint a másik nagy arcú csapat, az ablakosok a Nokiával.
[ Szerkesztve ]
-
Haha, jó fejek
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
w333
félisten
Nexus korszaknak vége ... de ez a Pixel széria sem húzza már sokáig !
Inkább normális telefont kéne legyártani normális áron !
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Ez így egy vicc. Csak kár, hogy a rosszabb fajtából.
-
Segal
veterán
Ez rohejes
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Nagyszerű!
Tegyünk még rá direkt még pár noccsot - így mindenki megnyugszik majd, hogy "ja, csak egy van rajta!".
Gratulálok a marketingeseknek.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
törölt tag
Ez van,amikor futószalagon-tesztelés nélkül,ömlesztve jönnek ki,a csodatelók.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha a gúny tárgyává vett bevágás nem lett volna elég, egy szoftverhibának köszönhetően pár Pixel 3 XL-en feltűnt még egy.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest