- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swinegod
őstag
válasz
enginev3.0 #63 üzenetére
De, elég mocskos sokat változott
Ennyire messze nemHogy merek a saját véleményem és tapasztalatim alapján véleményt mondani valamiről? Szörnyű vagyok
Konkrétan az összes Xiaomi usernek akit ismerek és nem a 9-nél kezdte el használni nem tetszett amit a rendszerrel tettek. Igen, érezhetően gyorsabb lett, igen, a quick ball egy nagyon jó újítás, de ez a többi dolog miatt ez egy határozottan rosszabb rendszer mint 3 éve, neked tetszik, hurrá. Próbálj ki egy Flyme-t, gyakorlatilag egy régebbi Miui, csak talán még jobb
-
Swinegod
őstag
válasz
enginev3.0 #60 üzenetére
Spoiler: ez china developer rendszer volt végig ami a leggyorsabb és legjobb az összes variáns közül
Tessék, itt a gyors listám- A design agyonegyszerűsített, ocsmány lett
- iOS-re hajaz az egész rendszer
- Eltűnt a beépített zenelejátszó, ahogy a helyére került időjárás is
- Az felülről lehúzott cucc ahol a dolgokat lehet kapcsolgatni teljesen eltüntette azt a stílust amit én szeretek
- Rengeteg funkció tűnt el a 7 óta amit rendszeresen használtam, de mivel hónapok óta nem használtam, nem emlékszem semmire
- A gyári programok amik fantasztikusak voltak, mára már szánalmasan rosszak, itt értem főleg a böngészőt, zenelejátszót és file browsert
- 18:9-re és notchra lett tervezve az egész Miui 10, annyira látszik rajta, ami lehetne pozitívum annak akinek mind2 reprezentálva van, de nekem még jó telefonom volt, szóval hatalmas hátrány -
Swinegod
őstag
válasz
kazsmerlaca #53 üzenetére
A Miui 10 szar
A 7 óta mindegyik Miui csak szarabb lett, a 9 óta fájdalmasan rossz, a Flyme OS akármelyik nap megeszi reggelire mindenben. És ezt úgy mondom, hogy mind a Redmi Note 3-at mind a Redmi Prot nagyon szerettem -
Swinegod
őstag
Mamár az se menő ha csak egy notchod van? Én annyira 2017 vagyok nekem egy sincs, manapság már a 2 a menő? Jövőre mi lesz? Minden sarokba meg minden oldalra egy notch 16 kamerával? Szánalmas hova jutott a mobiltelefon iparág 2016 óta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest