Másodnoccsal trollkodja vásárlóit a Google

Hirdetés

A nagyobbik Pixelre idén is rájár a rúd: a PhoneArena szerint a vásárlók egy része hang és RAM problémákra, vagy éppen a harmadik féltől származó Qi töltők hektikus támogatására panaszkodik. A legújabb bug pedig annyira látványosra sikeredett, hogy az ember tréfát sejthetne a háttérben, ha a probléma nem lenne valós.

A Pixel 3 XL eleve akkora szenzorszigetet kapott, hogy a Samsung szerint azon repülőgépek landolhatnának, és ha egy nem volna elég, az AndroidPolice-nak több felhasználó is jelezte: valamiféle szoftverbaki miatt feltűnt oldalt még egy. A másodnoccs elhelyezkedése miatt sanszosan a képernyő elforgatásával állhat az eset összefüggésben, és eddig csak néhányan jelezték a problémát, ami egy újraindítással egy időre megszűnik, szóval nem kell attól tartani, hogy bevágások lepik el a méregdrága Google csúcskészüléket.

A mobilfüggők rémálma: két noccs az előlapon
A mobilfüggők rémálma: két noccs az előlapon (forrás: AndroidPolice) [+]

Ugyanakkor semmiképpen sem kellemes látvány kettő a méretes szenzorszigetből - mintha csak az elégedetlen Google munkatársak trollkodnák meg a keresőóriást - állítólag belső körből került ki néhány belső tesztre szánt készülék is, sokan ugyanis elégedetlenek voltak a 950 eurón nyitó Pixel 3 XL külsejével. A hiba nem sokáig marad a szoftverkódban, mert a Google már dolgozik a javításán, azonban jó eséllyel csak egy szenzorszigetet sikerül majd eltüntetni, a méretes bevágás felül megmarad.

Azóta történt

  • Google Pixel 3 Lite?

    A kezdeti elzárkózás után mégis volt szó egy középkategóriás Pixel esetleges érkezéséről, úgy tűnik, ez lesz az.

Előzmények

Hirdetés