- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kazsmerlaca #66 üzenetére
Léteznek szubjektív dolgok. Like this.
✌️
-
batai15
félisten
válasz
kazsmerlaca #66 üzenetére
Nem jó megfogalmazás hogy gáz. Az inkább te vagy. Lehet nektek jó a miui,de én is hányok a10 kinézetétől és bizony fórumokon szép számmal vannak hibák is.
Tudom fanboyok ezt nem ismerik el. Mindenki más hülye aki másképp látja.
És pont ez a szemlélet amit az ilyen fanok elő adnak és ahogy viselkednek a gáz.
Persze amúgy egész jó a miui, nem kevésbé roszabb mint a legtöbb rendszer, és vannak pozitívumai is, de hibái is szép számmal. -
Swinegod
őstag
válasz
kazsmerlaca #53 üzenetére
A Miui 10 szar
A 7 óta mindegyik Miui csak szarabb lett, a 9 óta fájdalmasan rossz, a Flyme OS akármelyik nap megeszi reggelire mindenben. És ezt úgy mondom, hogy mind a Redmi Note 3-at mind a Redmi Prot nagyon szerettem -
törölt tag
válasz
Hát, számomra a használhatatlanság határát súrolja (alulról) sajnos. Egy rakás felesleges funkcióval, iszonyatos memóriakezeléssel, az AOSP kód (és verziók) hanyagolásával, és még egy rakás más problémával. Elhiszem, hogy ez van, akinek tetszik, de én nem szeretem, amikor azt érzem, hogy ellenem dolgozik a telefon és megnehezíti azt, hogy használjam.
És ott van még a kínai spyware kérdése is, ami egyszer már kiderült, azt javították, aztán ki tudja mit tettek a helyére. De abban majdnem biztos vagyok, hogy a kínai állam elég nagy adathalász, és megvan a hatalmuk kötelezni az asszisztálásra a kínai cégeket. -
válasz
Szubjektív dolgokról beszélünk, szóval miért is olyan hihetettlen, hogy valakinek nem jön be a MIUI?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- Óra topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- OpenMediaVault
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest