- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pirosász
aktív tag
Nem tudom ez mennyire igaz. Kolleginának próbáltam nemrég elmagyarázni mi az eltérés ha a Face frissül, vagy a telefon szoftvere frissül. ( szerintem nem sikerült )
Huawei telefonjára jött frissítés, és megijedt. Futott hozzám, hogy ez mi.Az emberek pont lecacilják a támogatás mértékét. Ezt csak itt, hasonló fórumokon szempont. Ez meg is látszik a gyártók viselkedésén. Két év után meg azért vált, mert a szolgáltatója elé rak egy új telefont. Változatlan havidíj, hűség folytatása, új telefon. Úgy éli meg, mintha ingyen kapna egy új telefont.
Gyártóként én se költenék sokat támogatásra. Minek! Az a 2% szid a fórumokon? És? A maradék 98% meg azt sem tudja melyik bolygón van. -
törölt tag
Mondjuk Xiaomi nálam pont nem játszik a MIUI miatt
De amúgy igen. Illetve OP, de azért ezeknek is megy fel szépen az ára sajna. Most jutottam el oda, hogy az OP6 helyett nem akarok mást venni. Egy darabig biztosan marad, ha bedöglik, akkor meg nézek valami középkategóriás Nokiát talán.
A szifonokkal meg ugye az a gond, hogy szoftveresen még támogatják őket, de a hardver miatt szívhatsz elég sokat. Egyéni javítást tűzzel-vassal irtják, a hivatalos szerviz meg bizonyos dolgokat vagy nem csinál meg egyszerűen, vagy annyiba kerül, hogy majdnem vehetnél egy új készüléket belőle
-
törölt tag
-
<Lacy85>
addikt
Hááát, én mikor felraktam, akkor 2 dolog történt:
1. Úgy befagyott tőle a teló, hogy mikróban kellett kiolvasztani
2. Ha ez nem is következett be, akkor is merült az akksi, mint a Titanic.Szóval inkább maradtam a gyári szoftvernél. Szintén S8+.
Telóhoz:
Már alap helyzetben is ezen van a legnagyobb, legocsmányabb noccs. Na de rögtön kettő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest