- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez megint nem igaz. Honnan veszed?
Én nem gondoltam semmiféle értelmezést a "szerintem"-re vonatkozólag, eszembe se jutott ilyesmi. Sima kérdésnek vettem, és úgy is reagáltam rá, mint sima ("tudatlan") kérdésre. Ez látszik is az egész történésből. Már az első visszakérdezésem, és az azóta levő szövegeim is folyamatosan jelzik, ahhoz nem kell tudás, hogy a "szerintem"-et kihagyd a kérdésből, mert logikus, hogy nem való oda.Szívesen beszélgettem volna, de sajnos nem volt még csak vita sem, mert te sosem arra reagáltál, amit én tettem, hanem amit te mögé magyaráztál, folyamatosan elbeszélve mellettem. Nekem mindegy, hogy milyen "eredménnyel" zárod le amit lezársz, mert én nem vettem részt abban, amiben te, hehe - folyamatosan ezt magyaráztam, hiába.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A patinás angol vállalat legújabb fülhallgatója kialakítás és hangminőség szempontjából is alaposan feladja a leckét a konkurenciának.
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest