Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsone
addikt
szép, minőségi darab
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
Kékes525
félisten
Jó fülhallgató, a leírás alapján, de miért hiányzik a hangerőszabályzó gomb? Ilyen árkategóriánál azért ott kellene lennie.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
spawn21
veterán
Nagyon jó teszt. Nekem szimpatikus a brand.
Nem fogtok a közeljövőben RHA tesztet írni? Elég brutál füleseket adtak ki mistanában.
s24U+15p
-
Menslee
tag
Volt Marshall fejhallgatóm, nem rossz dolog az. De ilyen árban én egy Shure SE215öt néznék először
Minimalism is a scam invented by big small to sell more less.
-
FazekasOS
csendes tag
Én régebben nézegettem füleseket a felső kategóriában (kb. fél éve). Akkor nekem a legszimpatikusabb a Bang and Olufsen fülesei voltak. Többen írták az EarPods-ot, ezt én még a Bang and Olufsen füles után is ha használom, szeretem.
-
-
Mura
csendes tag
Nem tudom, hogy miért, de a legtöbb gyártó "agybadugós" fülhallgatókat ad a telefonokhoz, nekem pedig egyszerűen nem maradnak meg a fülemben (mindegy, hogy mekkora "dugaszt" rakok rá). Valószínűleg valami fura formája van a hallójáratomnak.
Mindenesetre eddig csak azok a fülesek jöttek be, amik a fülkagylóban "támaszkodnak" meg, olyannal gyáriban pedig még nem találkoztam, csak a jobb fülhallgató-gyártóknál. A zajszűrésük általában lényegesen gyengébb, mint a bedugós változatnál, de tudom hosszabban is hordani (nem esik ki, nem fáj...). Eddig a Sennheiser MX685 jöt be a legjobban kényelemben - de nyitott vagyok minden javaslatra.
Overclocking és vízhűtés csak volt - most már csak a család és stock cooler :)))
-
SonyNex7
senior tag
Iphone 5s-t használok meg a gyári EarPods fülest.
Nekem tökéletesen megfelelne a hangzása csak az a baj hogy 30m-ekként kiakar esni a fülemből mindig igazítani kell.Ezert kell szereznek egy másikat úgy döntöttem most veszek egyszer egy igazi minőségi darabot monster dnat,akg k375-öt néztem eddig,de meg nem tudom melyik lesz. -
-
Lacopapi
addikt
ENNYI az annyi,nem olyan vészes,pláne ingyenes szállítással...
-
törölt tag
Nem írtad furcsán, ezt így jó írni.
Köszi a bemutatót, egy helyesbítést adnék.
A Marshall fej-/fülhallgatók kapcsán természetesen jogos és fontos a Marshallra hivatkozni, de nem gyártóként. A Marshall Headphones ugyanis a svéd Zound designcég egyik termékvonala, "magyarul" labelje, hasonlóképpen mint az Urbanears és a Coloud. A Zound gyártja-gyártatja, a Marshall a nevét, Jim Marshall szignóját ill. feltehetőleg tervezési-fejlesztési együttműködést, konzultációt ad az üzletbe. (Persze lehet egy kis kereszttulajdonlás is a jó kapcsolat kedvéért.)
A Marshall Headphones tehát egy Zound Industries részleg.
Szerk.: Látom, már elkéstem a helyesbítéssel. De így legalább nagyobb a nyomatéka, hehe.[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
A Marshall Headphones nem a Marshall Amplification (az eredeti, az angol) egyik divíziója. A Marshall Headphones a stockholmi Zound Industries tulajdonában lévő brand (mint amilyen az Urbanears, a Coloud, és a Molami is), tehát nem az angol cég gyártja ezeket a fej- és fülhallgatókat (persze azért együttműködnek velük, szóval némi közük van azért hozzá). Gyakorlatilag 80-85%-ban egy svéd termék.
Bocs, hogy belevaúztam, de a Coloud márkát is mindenki a Nokiának tulajdonítja, pedig nem sok közük van hozzá. Gondoltam jobb ezt is tisztázni.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
Nem létfontosságú,ez tény,ezért is írtam "ha már headset",tekintve,hogy ennél már meg van szakítva a kör,nem nagy ügy egy kis pluszt hozzátenni.Néha jól jön telefonáláskor is,kényelmi értéke pedig egyértelmű.Zsebben hordva kicsit macerás a hangerőállítás és nem minden szám van ugyanazon a hangerőn....de abban egyetértünk,hogy enélkül azért van élet a földön
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz #71562240 #16 üzenetére
Sosem keresett meg minket egy cég sem, hogy Marshall fülest adnának tesztelni. Itt-ott lehet kapni a termékeiket, de ez igazából nem biztos, hogy azt jelenti, hogy ez is megérkezik majd, ezért írtam ilyen furcsán. Mindenesetre felveszem velük a kapcsolatot, az biztos.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Xaels
félisten
A Marshall-nak van saját webboltja, ők csak nem küldenek kamu darabot
Egyébként nem értem ezt a hangerő gomb mizériát, pláne mert az okozhat anomáliákat(khmm Apple). Magam részéről ritkán állítom a hangerőt, akkor meg nem okoz gondot benyúlni a zsebembe megnyomni, vagy az 1gombossal is meg lehet oldani.
(#13) tresh: boltban nem nagyon szoktak lenni, talán a Major-ból volt pár helyen, de a többi nem igazán. Viszont a Muziker webshopjában szerintem hamarosan elérhető lesz. Ott a Monitor és a Minor is fent van.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
tresh
veterán
Hazai viszonylatban az EQ nélküli változat feltehetően 20-25 ezer forint körül lesz, ha és amikor eljut hozzánk.
Ez csak nekem fura mondat szerkezet amúgy jó cikk
-
Lacopapi
addikt
Nálam a Brainwavz Alpha is szépen muzsikál,pedig árban messze van ezektől,néha lehet találni gyöngyszemeket....ha unod,hát válts,egyébként ez a Marshall kifejezetten elgondolkodtatott,de kintről rendelni nem nagyon merek ilyesmit,ennyiért pláne,nehogy fake legyen a cucc,aztán nézhetek kifele a fejemből. Sonyval már jártam így
Egyébként többnyire jazzt,vagy akusztikus zenét hallgatok,úgyhogy a tesztelt füles sztem jó lenne - no majd meglátom.[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
Az EarPod csakugyan egy kifejezetten jó hangképű füles,de a jelenlegi tesztszereplővel ellentétben,nagyon kevéssé szűri ki a háttérzajokat.Aki sokat buszozik,metrózik, nem biztos,hogy jó neki,bár nekem nincs gondom ezzel. Az árazás elsőre és "hallatlanul" erősnek tűnik,de elképzelhető,hogy csakugyan hozza az ehhez a szinthez tartozó különbséget. Remélhetőleg beszivárog - nem árt kis frissítés füles fronton.
Viszont a hangerőszabályzás hiánya bizony (ha már headset) ,bizony hiba,illetve kellemetlen hiányosság.[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
Jó gyors kis teszt lett. Irigykedem is kicsit mert szemezgetek vele. Mostanság sajnos spórolás miatt többet vagyok tömegközlekedésre kárhoztatva, ezért nagyon hiányzik a Monitor.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Egyáltalán nem rosszak azok sem, az EarPod szerintem például egy nagyon jó kialakítású, kényelmes modell, illetve bizonyos stílusokhoz a Sony és Samsung gyári fülhallgatói is elég jók.
Ez az árszint inkább azoknak szól, akik nagyon sokat hallgatnak zenét útközben, a jó zajszigetelés, a kényelem fontos számukra, a zenei minőséget pedig nem az interneten itt-ott fellelhető zenékkel azonosítják. Persze ez még nem az a szint, amihez már külön lejátszó és valamilyen veszteségmentes formátum kell, de itt már elég szép tere van a hangoknak, jól elkülöníthetők a hangszerek stb.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
-
veterán
Nem gondoltam volna, hogy egy fülhallgatóért ennyit kell fizetni... amit a telefonokhoz alapból adnak, mind szar? Iphone, Sony, Samsung?
-
SonyNex7
senior tag
Hasznos cikk pont füllhallgató vásárlás elott állok ,de nagyon nagy hiba hogy nincs hangerő szabályzó,így kiesett a versenyből .
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest