- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Mobil flották
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz #71562240 #63 üzenetére
Egyetértek ezzel a megállapításoddal "a valóság szerint rontja a hangminőséget, függetlenül attól, hogy én válaszolok. Ez személyfüggetlen, ez "nyelvtanfüggetlen", ellenben valóságfüggő." Egyetértek mert jóval később te és előtted sheratan elmagyarázta
Gondolom ezt kiinduló pontnak elfogadod.
Azonban és ez a lényeg a kérdésem feltevése pillanatában ezt nem tudtam. Mellesleg ha tudom nem kérdezem.
Rossz hírem van, ebben az esetben sincs igazad a "szerinted" szó használatával kapcsolatban, két ok miatt sem:
1. Az első bekezdésemben írt dolgokat nekem a kérdésem feltevése előtt is tudnom kellett volna, mert akkor valóban nem állíthatom azt hogy "szerinted". Akkor viszont miért kérdeztem volna meg?
2. Másrészről, mi nem ismerjük egymás tudását, legalábbis én a nevedből nem tudhatom előre, hogy amit állítasz az úgy van e vagy sem, legfeljebb azután, ha ezt elmagyarázod, amit kezdetekben nem tettél meg, csak közölted velem.
Ezért sem mondhattam mást mint azt hogy "szerinted". (A nyelvtani októl teljesen függetlenül.)
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
válasz #71562240 #60 üzenetére
Ez már csak nyelvtani kérdés, nem tudok másra gondolni. Ha benne van a "szerintem" szó ha nincs, akkor is tőled kérdeztem, vagyis az értelmezése mindkét esetben "szerinted", mert te válaszolsz. Vagyis teljesen lényegtelen hogy ott van vagy nincs, az értelme ugyanaz.
Változatlanul nem értem, mi a baj ezzel a szóval. És egyáltalán miért olyan fontos neked?
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz #71562240 #58 üzenetére
A "szerintem" valóban erős kifejezés lett volna, ha pl.ha ez a jel van utána . Azonban, nem ez volt, hanem ez , ami megszüntette a "szerintem"-nek a lekicsinylő értelmezését, amire te gondoltál . Így csak egy sima kérdés volt, mivel nem tudtam a választ.
Azt hiszem ezek után lezárhatjuk a vitát egy döntetlenben, mert mindketten félreértettük egymást.
-
Kékes525
félisten
válasz #71562240 #56 üzenetére
Köszönöm, hogy egyértelműen bebizonyítottad, hogy nincs igazad.
Ahhoz, hogy úgy kérdezem, ahogy te mondod és olyan terminus technicusszal, ahhoz jobban kellene ismernem a fülhallgatók felépítését, működését. Akkor viszont egyáltalán nem kérdezem meg, mert tudom a választ. Mivel ezt nem tudtam ezért kérdeztem így. A nem tudás nem hiszem, hogy bűn (legfeljebb kellemetlen). Azonban a Prohardver egyik legfontosabb feladata, hogy tagjainak tudását bővítse. Ezért a kérdésem, ahogy feltettem, megfelelő volt.
Te örülhetsz annak, hogy a teljes számítástechnikát, annak minden legapróbb részletét is ismered. Én sajnos ezt nem mondhatom el magamról.
A többi hozzáfűzött részt köszönöm, hasznos volt számomra.
Ha ezzel kezded és nem lekezelő módon, akkor nem lett volna semmilyen vita közöttünk.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Jó fülhallgató, a leírás alapján, de miért hiányzik a hangerőszabályzó gomb? Ilyen árkategóriánál azért ott kellene lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Nintendo Switch
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Ipad Smart Keyboard Folio /// iPad Air - iPad Pro // Újszerű // Számla + Garancia
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple USB C, Lightning kábelek - Új
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest