- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
halkow
őstag
" EarPod szerintem
például egy nagyon jó kialakítású, kényelmes modell"OFF Hát nem tudom ti hogy vagytok vele de az EarPod a legkényelmetlenebb fülhalgató a világon irgalmatlanúl nyomja a fülemet szóval nem nekem találták ki... nem is tudom minek adták nekem mikor nincs is szifonom
A cikk jó lett és tetszik ez a Marshall Mode!
-
törölt tag
Nem írtad furcsán, ezt így jó írni.
Köszi a bemutatót, egy helyesbítést adnék.
A Marshall fej-/fülhallgatók kapcsán természetesen jogos és fontos a Marshallra hivatkozni, de nem gyártóként. A Marshall Headphones ugyanis a svéd Zound designcég egyik termékvonala, "magyarul" labelje, hasonlóképpen mint az Urbanears és a Coloud. A Zound gyártja-gyártatja, a Marshall a nevét, Jim Marshall szignóját ill. feltehetőleg tervezési-fejlesztési együttműködést, konzultációt ad az üzletbe. (Persze lehet egy kis kereszttulajdonlás is a jó kapcsolat kedvéért.)
A Marshall Headphones tehát egy Zound Industries részleg.
Szerk.: Látom, már elkéstem a helyesbítéssel. De így legalább nagyobb a nyomatéka, hehe. -
Lacopapi
addikt
Az EarPod csakugyan egy kifejezetten jó hangképű füles,de a jelenlegi tesztszereplővel ellentétben,nagyon kevéssé szűri ki a háttérzajokat.Aki sokat buszozik,metrózik, nem biztos,hogy jó neki,bár nekem nincs gondom ezzel. Az árazás elsőre és "hallatlanul" erősnek tűnik,de elképzelhető,hogy csakugyan hozza az ehhez a szinthez tartozó különbséget. Remélhetőleg beszivárog - nem árt kis frissítés füles fronton.
Viszont a hangerőszabályzás hiánya bizony (ha már headset) ,bizony hiba,illetve kellemetlen hiányosság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged