Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Ez teljesen változó dolog.
Például haverom Xperia Z1 Compactjához elég jó minőségű füles tartozott. Xperia SP, amit használtam, ott egy kutyaközönséges headset tartozott, amit egyébként most is másodlagos fülesként használok (pl. munka alatt tökéleses a MS hallgatására).De például headset, amit adtak most a G2 Minimhez, azzal konkrétan vallatni lehet. Tömör műanyag, aminek viselete konkrét fizikai fájdalmat jelentett nekem, gyors el is temettem a doboz aljába, véletlenül se jöjjön szóba hogy azt kelljen használnom. Cserébe viszont ordas hangereje van.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Egyáltalán nem rosszak azok sem, az EarPod szerintem például egy nagyon jó kialakítású, kényelmes modell, illetve bizonyos stílusokhoz a Sony és Samsung gyári fülhallgatói is elég jók.
Ez az árszint inkább azoknak szól, akik nagyon sokat hallgatnak zenét útközben, a jó zajszigetelés, a kényelem fontos számukra, a zenei minőséget pedig nem az interneten itt-ott fellelhető zenékkel azonosítják. Persze ez még nem az a szint, amihez már külön lejátszó és valamilyen veszteségmentes formátum kell, de itt már elég szép tere van a hangoknak, jól elkülöníthetők a hangszerek stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest