- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Ez teljesen változó dolog.
Például haverom Xperia Z1 Compactjához elég jó minőségű füles tartozott. Xperia SP, amit használtam, ott egy kutyaközönséges headset tartozott, amit egyébként most is másodlagos fülesként használok (pl. munka alatt tökéleses a MS hallgatására).De például headset, amit adtak most a G2 Minimhez, azzal konkrétan vallatni lehet. Tömör műanyag, aminek viselete konkrét fizikai fájdalmat jelentett nekem, gyors el is temettem a doboz aljába, véletlenül se jöjjön szóba hogy azt kelljen használnom. Cserébe viszont ordas hangereje van.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Egyáltalán nem rosszak azok sem, az EarPod szerintem például egy nagyon jó kialakítású, kényelmes modell, illetve bizonyos stílusokhoz a Sony és Samsung gyári fülhallgatói is elég jók.
Ez az árszint inkább azoknak szól, akik nagyon sokat hallgatnak zenét útközben, a jó zajszigetelés, a kényelem fontos számukra, a zenei minőséget pedig nem az interneten itt-ott fellelhető zenékkel azonosítják. Persze ez még nem az a szint, amihez már külön lejátszó és valamilyen veszteségmentes formátum kell, de itt már elég szép tere van a hangoknak, jól elkülöníthetők a hangszerek stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest