Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
De mi szól ellene? Trendiség? Valaki magyarázza már el, valami marketinges, mert magamtól nem tudok rájönni. Definiálni kell egy korszakot trendiségben, és most a definíció a jack és a led elhagyása? Nehogy valami idióta aki egyedül odatalált a providentbe 2017-ben érezze magát?
Akkor tiltsák le szoftveresen, és roottal lehessen aktiválni, így a konzumidióták érzik hogy 2018-at írunk, aki meg szeretné látni hogy jött értesítése, miközben a telefonja keveset fogyaszt, az 20 másodperc alatt bekapcsolná.
Vagy ne ötleteljek, itt én vagyok a kisebbség, az ember színe fehér, oszt kell vagy nemkell, döndzsdel ennyi, minek megy a sírás, vegyem már észre hogy nem erre tart a vonat, minden értelmes telefon üvegből van, lekerekített szélekkel, notch-csal, jack nélkül, led nélkül, hahó 2018 van? Ki kéne adni az identitásjobbágyok közhelygyűjteményét, csak kizárnának érte a fórumból, mert 100 kommentből 95 csak annyi lenne hogy 95.oldal 4. közhely, mint a Bibliában. Kb úgy érzem magam, mint akinek a kedvenc modellezős műsora megszűnik, mert nagyobb a nézettsége egy fingó, magyarul csak nyomokban, torokhangokon kommunikálni képes, tegnap még papírzacskót válogató, azóta 2 nap alatt milliomossá lettdege3 elemit végzett (két első és egy második) celebnek...<--- megy a sírás, aki a fentit nem érti annak mutatom.
-
Blizzardking
őstag
AOD-nál lemegy a cpu deepsleep-be vagy 450 MHz körüli frekin ketyeg? Mert ami workaroundokat eddig láttam 6T-nél a led kiváltására, az blokkolta a deepsleep-et. Natív AOD megérkezéséig kb nincs alternatíva. De utána sem biztos, ugyanis az órát és az ikonokat mozgatni kell (vagy legalábbis illik).
Tehát kivették a jack-et, hogy nagyobb aksit tehessenek bele, amit elb@sztak egy háromcentes led kihagyásával.
Én megértem hogy nehéz egyszerre ennyiféle hülyét kiszolgálni, de hogy a dizájn és a trend kedvéért full kretént nyomjanak, azt azért nem várná az ember egy olyan gyártótól, akinek másfél éve még az adta a marketing gerincét, hogy ők figyelnek a felhasználói visszajelzésekre, mintegy együtt dolgoznak velük. -
hajbel
addikt
Nekem pont samsungom van, ezért akarok oneplusra váltani. Drága, leglassabb frissítések, amikor frissítenek, csak lassítják a telefont, bloatware, folyton erőlteti a samsung, hogy mentsem a jelszavaim a samsung passra, használjak samsung payt, stb. alapból laggol a UI, nova nélkül újonan is észrevehető, hogy lassú az alap launcher (mondjuk ez sima s7 volt). Talán még az LG van még jackes, na azok is no comment.
(#56) Cifu: Jó, akkor én megérdemlem.
A szerkesztésre: Ez olyan, hogy van akit zavar, van akit nem, de ha felteszel egy novat, érződik a különbség. Majd 1 év múlva visszatérnék az S9 sebességét és stabilitást érintő kérdésekre. Mindenesetre jó drága és bloatwares, nem frissül.
-
tomboy0013
veterán
Milyen jó is megkímélni másnak a telót
Én leginkább a fogása miatt raktam eddig tokba a telóimat (igaz legutóbb üvegből volt), a polikarbonát Lumiáimat viszont nem tettem tokba soha, bírták a gyűrődést meg jó volt a fogásuk. A Poco-mat is tok nélkül használom most, felüdülés végre egy jó polikarbonát telefon. De hát kinek, hogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest