- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
válasz
Blizzardking #75 üzenetére
Így azért már rendben van.
-
hajbel
addikt
válasz
Blizzardking #73 üzenetére
Na basszus akkor szerintem maradok a gyári megoldásnál. Nekem úgyis a perifériámon belül van a telefon, így látom ha felvillan a képernyő melóban, otthon pedig általában a babzsákban gubbasztok a telefon pedig az ágyon van fejmagasságban, tehát ha ránézek a telefonra, meg kell emelnem. Ez az elmélet, majd meglátom, hogy mit mutat a gyarkolat. Viszont az általam is rendelt type-c bullet fülesről nem sok jót olvastam eddig. Lehet, hogy kelleni fog az átalakító.
-
hajbel
addikt
válasz
Blizzardking #71 üzenetére
Amit linkeltem az pont mozog, mondjuk ha deepsleepbe nem megy le a telefon az baj. Egyébként ma jön meg a telefon, ha gondolod, a hétvégén kipróbálok pár ilyen appot. Mindnesetre az eléggé szimpatikus, hogy a lezárt képernyőn be lehet azt is állítani, hogy magát az üzenetet is megjelenítse az alkalmazás logojával zárt képernyőn.
-
hajbel
addikt
válasz
Blizzardking #69 üzenetére
Nálam az asztalon van munka közben. Gondolom, ha az egész AOD felvillan, előbb odavonzza a tekintetemet, mintha egy kis zöld pötty pislákol. Egyébként van már erre is app, nem is egy, pl. [link]
-
hajbel
addikt
válasz
Blizzardking #65 üzenetére
Fentebb leírták, hogy amennyiben megérinted a képernyőt, vagy felemeled a telefont, megjelenik az AOD. de egyébként is felvillan amint értesítést kapsz. Nekem is ez volt a legnagyobb problémám a telefonnal. Majd pár nap múlva kiderül, hogy mennyire zavaró. A max fényerőn világító ujjlenyomatolvasó ami zavarhat még éjszaka.
-
hajbel
addikt
Nekem pont samsungom van, ezért akarok oneplusra váltani. Drága, leglassabb frissítések, amikor frissítenek, csak lassítják a telefont, bloatware, folyton erőlteti a samsung, hogy mentsem a jelszavaim a samsung passra, használjak samsung payt, stb. alapból laggol a UI, nova nélkül újonan is észrevehető, hogy lassú az alap launcher (mondjuk ez sima s7 volt). Talán még az LG van még jackes, na azok is no comment.
(#56) Cifu: Jó, akkor én megérdemlem.
A szerkesztésre: Ez olyan, hogy van akit zavar, van akit nem, de ha felteszel egy novat, érződik a különbség. Majd 1 év múlva visszatérnék az S9 sebességét és stabilitást érintő kérdésekre. Mindenesetre jó drága és bloatwares, nem frissül.
-
hajbel
addikt
A pocophone akkora alsó kávával oldja meg, amire simán odaférne az ujjlenyomat olvasó + fizikai gombok, csak éppen ott tátong üresen a hely. Nekem igenis tetszik, hogy alul nincs akkora káva, viszont elől van az ullenyomatolvasó és nagyobb a telep, mert nem kell hely a jack csatlakozónak. Játszani én pl. nem játszom telefonon, de az általad linkelt notch egyrészt sokkal nagyobb, mint a 6T-é, másrészt youtubeon elvileg pinch outot nyomsz, ha éppen abba néhány milliméterbe esik, amit látni szeretnél, vagy zavar a notch és lekicsinyíti a képet. Ugyanez a többi videolejátszónál. Milyen normális telefon jön szerinted jack csatlakozóval még? Én egyet sem ismerek.
-
hajbel
addikt
Több helyet foglalt a kijelző alatti ujjlenyomtaolvasó és a nagyobb akksi. Leglábbis ez a hivatalos indoklás. Én tudok ezzel élni, főként mivel az értesítési ledet már megoldották appal, a jackhez pedig van átalakító a dobozban, valamint a jóféle type-c bullet füles 16 font/euró a hivatalos boltban, ami nem egy óriási összeg. Nyilván lassú az ujjlenyomatolvasó, de ha hátul van, minden alkalommal fel kell emelni a telefont a feloldáshoz, ha pedig már felemelem, face unlockot is használhatok (ami gyorsabb mindennél). Viszont így asztalon heverve is fel lehet ébreszteni a telefont. Szerintem az egész lázongás vihar a biliben. OP ide vagy oda, 1 éven belül eltűnik a jack a telefonokról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged