Hirdetés
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Blizzardking
üzenetére
Én ugyanígy vagyok a szelfikamerával. Normális ember ilyet nem használ, szvsz. Régen el kellett volna már hagyni a p_csába. De sajnos ezt hívják személyes preferenciának. Én soha nem használom, más meg naponta hatszor. Ezek szerint ők vannak többen. Az értesítési LED megint ilyen téma, és - ha tetszik, ha nem - a jack is az. Nagyon sokan soha nem használják a telefonon, nem hogy napi szinten. Például én is évente kétszer, ha ráfanyalodok, de körülbelül 10 éve van BT adapterem, amihez bármilyen jackes fülest csatlakoztathatok (SE MW600, talán), és ha kell, akkor amúgy is azt használom. Ráadásul, funkcióvesztés nincs az elhagyásával, csak más a formátum. Tudsz róla zenét hallgatni fülessel? Tudsz. Ennyi. Egyrészt némi plusz kiegészítő eladást is generál, másrészt egy alkatrésszel kevesebb, amit tervezni, gyártatni kell.
-
hajbel
addikt
válasz
Blizzardking
üzenetére
Fentebb leírták, hogy amennyiben megérinted a képernyőt, vagy felemeled a telefont, megjelenik az AOD. de egyébként is felvillan amint értesítést kapsz. Nekem is ez volt a legnagyobb problémám a telefonnal. Majd pár nap múlva kiderül, hogy mennyire zavaró. A max fényerőn világító ujjlenyomatolvasó ami zavarhat még éjszaka.
-
somogyib
őstag
válasz
Blizzardking
üzenetére
"Valaki magyarázza már el, valami marketinges, mert magamtól nem tudok rájönni. "
Nem vagyok marketinges, ezért én sem értem. De úgy érzem valahol ezen a téren kell keresni a megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest