- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Felhasználói szokásoktól függ. Van akinek nem öröm hogy 40 perce nem alszik a gépe, ahelyett hogy egy led villogna az elején. Én nem örülök neki. Ha megoldanák natívan oprendszer szinten hogy közben elbóbiskoljon, akkor azt mondanám oké, sikerült megvakarni a lábunk között a fülünket, de oké.
Viszont a jack elhagyására csak akkor fogom tudni azt mondani hogy oké, ha ugyanannyiért olyan bluetooth fülest lehet kapni ami hangban felveszi a versenyt egy vezetékessel. -
Blizzardking
őstag
-
Blizzardking
őstag
Köszi, nem fontos annyira. Van egy nagyon baró app, az általad linkeltnek az alternatívája, az a neve hogy Always On Edge. Ezek tuti nem engedik deepsleepbe, kipróbáltam a saját 5-ösömön. Viszont nagyon májer ahogy futnak körbe a csíkok, a mekiben biztos félrenyeli a hamburget az összes iphone tulaj.
Ja és remek sot-okat lehet vele elérni (délután háromig)
-
Blizzardking
őstag
-
Cifu
félisten
átszani én pl. nem játszom telefonon, de az általad linkelt notch egyrészt sokkal nagyobb, mint a 6T-é, másrészt youtubeon elvileg pinch outot nyomsz, ha éppen abba néhány milliméterbe esik, amit látni szeretnél, vagy zavar a notch és lekicsinyíti a képet.
Nem tudom figyeltél-e, de amire válaszoltam, ott sem 6T kép volt példának felhozva...
Amiket meg felhozol, azok pótcselekvések egy olyan problémára, amelyek normális esetben (olvasd: nem notch-os telefonoknál) nem is léteznek...
Milyen normális telefon jön szerinted jack csatlakozóval még? Én egyet sem ismerek.
Samu S9/S9+, Samu Note9, Samu A* széria, ASUS Zenfone 5z, Honor View 10, Meizu 15 Plus, és így tovább...
Ha valaki nem talál ezek között neki szimpatikusat, az meg is érdemli...
Szerk.: Itt a szomszédban egy kollégának van Samu S9-ese, hát sok mindent lehet mondani rá, de azt, hogy akadozik, lagol vagy nem reszponzív, azt especiel nem...
-
Cifu
félisten
Több helyet foglalt a kijelző alatti ujjlenyomtaolvasó és a nagyobb akksi. Leglábbis ez a hivatalos indoklás. Én tudok ezzel élni, főként mivel az értesítési ledet már megoldották appal, a jackhez pedig van átalakító a dobozban, valamint a jóféle type-c bullet füles 16 font/euró a hivatalos boltban, ami nem egy óriási összeg.
Izlések és pofonok, köszönöm szépen, amíg van választási lehetőség a piacon (és azért szerencsére akad), addig had döntsem el én, hogy mit szeretnék és mit nem. Mondjuk especiel semmi olyan lényegi pluszt nem nyújt a 6T, ami számomra fontos lenne, így fel sem merül, mint alternatíva. Ami valahol szomorú...
Nyilván lassú az ujjlenyomatolvasó, de ha hátul van, minden alkalommal fel kell emelni a telefont a feloldáshoz, ha pedig már felemelem, face unlockot is használhatok (ami gyorsabb mindennél). Viszont így asztalon heverve is fel lehet ébreszteni a telefont.
Especiel én tudok azzal élni, hogy a telefon alsó részén van egy akkora káva, hogy az ujjlenyomat-olvasó elférjen ott. Ha majd kompromisszummentesen fog menni a képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó, akkor majd plusz pontot fog jelenteni. Mondjuk hátlapon lévő ujjlenyomat-olvasós telefon nekem sem kéne...
OP ide vagy oda, 1 éven belül eltűnik a jack a telefonokról.
Úgy egy-másfél éve ugyanezt írták azon hírek alatt, amelyek az iPhone 7 másolással már Android telefonokon is elkezdett eltünedezni a jack csati. Aztán a mai napig jönnek ki nagyon jó kis telefonok jack csatival...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Megkímélt állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - szürke
- Nagyon szép állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - fekete
- iPhone 13 - 128 GB - 83% akku - Vodafone-os (One)
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest