Hirdetés
- iPhone topik
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - One mobilszolgáltatások
 - Apple Watch
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Yettel topik
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo

Új hozzászólás Aktív témák
- 

somogyib
őstag
válasz

hombre[EU]

üzenetére
						Én hallottam olyanokat akik azért vigyáznak hogy egy karc se legyen rajta, hogy később jobb áron tudjanak túladni rajta. Én nem vagyok ilyen adok-veszek típus, és azt se tudom, hogy hány mínusz ezer Ft egy karc piaci ára
 , de vannak ilyenek is. - 

joey04
titán
válasz

hombre[EU]

üzenetére
						nem gondolnám. a mai üveg és fém hátlapos telefonok valóban csúsznak. főleg a mai 6" körüli méretben, ahol rá sem tudsz fogni biztosan. mindegy az is, hogy 30, vagy 300 egy telefon, egyiket sem akarom, hogy tönkremenjen, mert 30-at sem akarok kidobni az ablakon. az is tiszta sor, hogy az ember félti a készülékét. szintén mindegy, hogy 30 vagy 300k. aki egészségesen gondolkodik, az vigyáz az értékeire szvsz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
 - BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 94% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, de vannak ilyenek is.