Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Felhasználói szokásoktól függ. Van akinek nem öröm hogy 40 perce nem alszik a gépe, ahelyett hogy egy led villogna az elején. Én nem örülök neki. Ha megoldanák natívan oprendszer szinten hogy közben elbóbiskoljon, akkor azt mondanám oké, sikerült megvakarni a lábunk között a fülünket, de oké.
Viszont a jack elhagyására csak akkor fogom tudni azt mondani hogy oké, ha ugyanannyiért olyan bluetooth fülest lehet kapni ami hangban felveszi a versenyt egy vezetékessel. -
Blizzardking
őstag
-
Blizzardking
őstag
Köszi, nem fontos annyira. Van egy nagyon baró app, az általad linkeltnek az alternatívája, az a neve hogy Always On Edge. Ezek tuti nem engedik deepsleepbe, kipróbáltam a saját 5-ösömön. Viszont nagyon májer ahogy futnak körbe a csíkok, a mekiben biztos félrenyeli a hamburget az összes iphone tulaj.
Ja és remek sot-okat lehet vele elérni (délután háromig)
-
Blizzardking
őstag
-
Blizzardking
őstag
De mi szól ellene? Trendiség? Valaki magyarázza már el, valami marketinges, mert magamtól nem tudok rájönni. Definiálni kell egy korszakot trendiségben, és most a definíció a jack és a led elhagyása? Nehogy valami idióta aki egyedül odatalált a providentbe 2017-ben érezze magát?
Akkor tiltsák le szoftveresen, és roottal lehessen aktiválni, így a konzumidióták érzik hogy 2018-at írunk, aki meg szeretné látni hogy jött értesítése, miközben a telefonja keveset fogyaszt, az 20 másodperc alatt bekapcsolná.
Vagy ne ötleteljek, itt én vagyok a kisebbség, az ember színe fehér, oszt kell vagy nemkell, döndzsdel ennyi, minek megy a sírás, vegyem már észre hogy nem erre tart a vonat, minden értelmes telefon üvegből van, lekerekített szélekkel, notch-csal, jack nélkül, led nélkül, hahó 2018 van? Ki kéne adni az identitásjobbágyok közhelygyűjteményét, csak kizárnának érte a fórumból, mert 100 kommentből 95 csak annyi lenne hogy 95.oldal 4. közhely, mint a Bibliában. Kb úgy érzem magam, mint akinek a kedvenc modellezős műsora megszűnik, mert nagyobb a nézettsége egy fingó, magyarul csak nyomokban, torokhangokon kommunikálni képes, tegnap még papírzacskót válogató, azóta 2 nap alatt milliomossá lettdege3 elemit végzett (két első és egy második) celebnek...<--- megy a sírás, aki a fentit nem érti annak mutatom.
-
Blizzardking
őstag
AOD-nál lemegy a cpu deepsleep-be vagy 450 MHz körüli frekin ketyeg? Mert ami workaroundokat eddig láttam 6T-nél a led kiváltására, az blokkolta a deepsleep-et. Natív AOD megérkezéséig kb nincs alternatíva. De utána sem biztos, ugyanis az órát és az ikonokat mozgatni kell (vagy legalábbis illik).
Tehát kivették a jack-et, hogy nagyobb aksit tehessenek bele, amit elb@sztak egy háromcentes led kihagyásával.
Én megértem hogy nehéz egyszerre ennyiféle hülyét kiszolgálni, de hogy a dizájn és a trend kedvéért full kretént nyomjanak, azt azért nem várná az ember egy olyan gyártótól, akinek másfél éve még az adta a marketing gerincét, hogy ők figyelnek a felhasználói visszajelzésekre, mintegy együtt dolgoznak velük. -
Blizzardking
őstag
Thunder purple b@szki. Nem kétséges, teljesen más a célpiac mint az 5-ig bezárólag. A képernyőarány és a szín elnevezése a legfontosabb ismérve egy telefonnak, nem is kétséges!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- E-roller topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest