- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
válasz
Blizzardking #75 üzenetére
Így azért már rendben van.
-
hajbel
addikt
válasz
Blizzardking #73 üzenetére
Na basszus akkor szerintem maradok a gyári megoldásnál. Nekem úgyis a perifériámon belül van a telefon, így látom ha felvillan a képernyő melóban, otthon pedig általában a babzsákban gubbasztok a telefon pedig az ágyon van fejmagasságban, tehát ha ránézek a telefonra, meg kell emelnem. Ez az elmélet, majd meglátom, hogy mit mutat a gyarkolat. Viszont az általam is rendelt type-c bullet fülesről nem sok jót olvastam eddig. Lehet, hogy kelleni fog az átalakító.
-
hajbel
addikt
válasz
Blizzardking #71 üzenetére
Amit linkeltem az pont mozog, mondjuk ha deepsleepbe nem megy le a telefon az baj. Egyébként ma jön meg a telefon, ha gondolod, a hétvégén kipróbálok pár ilyen appot. Mindnesetre az eléggé szimpatikus, hogy a lezárt képernyőn be lehet azt is állítani, hogy magát az üzenetet is megjelenítse az alkalmazás logojával zárt képernyőn.
-
hajbel
addikt
válasz
Blizzardking #69 üzenetére
Nálam az asztalon van munka közben. Gondolom, ha az egész AOD felvillan, előbb odavonzza a tekintetemet, mintha egy kis zöld pötty pislákol. Egyébként van már erre is app, nem is egy, pl. [link]
-
válasz
Blizzardking #65 üzenetére
Én ugyanígy vagyok a szelfikamerával. Normális ember ilyet nem használ, szvsz. Régen el kellett volna már hagyni a p_csába. De sajnos ezt hívják személyes preferenciának. Én soha nem használom, más meg naponta hatszor. Ezek szerint ők vannak többen. Az értesítési LED megint ilyen téma, és - ha tetszik, ha nem - a jack is az. Nagyon sokan soha nem használják a telefonon, nem hogy napi szinten. Például én is évente kétszer, ha ráfanyalodok, de körülbelül 10 éve van BT adapterem, amihez bármilyen jackes fülest csatlakoztathatok (SE MW600, talán), és ha kell, akkor amúgy is azt használom. Ráadásul, funkcióvesztés nincs az elhagyásával, csak más a formátum. Tudsz róla zenét hallgatni fülessel? Tudsz. Ennyi. Egyrészt némi plusz kiegészítő eladást is generál, másrészt egy alkatrésszel kevesebb, amit tervezni, gyártatni kell.
-
hajbel
addikt
válasz
Fentebb leírták, hogy amennyiben megérinted a képernyőt, vagy felemeled a telefont, megjelenik az AOD. de egyébként is felvillan amint értesítést kapsz. Nekem is ez volt a legnagyobb problémám a telefonnal. Majd pár nap múlva kiderül, hogy mennyire zavaró. A max fényerőn világító ujjlenyomatolvasó ami zavarhat még éjszaka.
-
somogyib
őstag
válasz
"Valaki magyarázza már el, valami marketinges, mert magamtól nem tudok rájönni. "
Nem vagyok marketinges, ezért én sem értem. De úgy érzem valahol ezen a téren kell keresni a megoldást.
-
somogyib
őstag
válasz
Blizzardking #63 üzenetére
Az tény, hogy az aod többet fogyaszt mint egy led, és szerintem is a mai kávaméreteknél is beférne akárhová egy légypiszoknyi dióda.
De úgy néz ki, hogy ez is elmúlik lassan, mint ahogy más is...
-
somogyib
őstag
válasz
Blizzardking #61 üzenetére
AOD megoldaná, de 6T-nél nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Home server / házi szerver építése
- Hardcore café
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest