- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Blizzardking #65 üzenetére
Én ugyanígy vagyok a szelfikamerával. Normális ember ilyet nem használ, szvsz. Régen el kellett volna már hagyni a p_csába. De sajnos ezt hívják személyes preferenciának. Én soha nem használom, más meg naponta hatszor. Ezek szerint ők vannak többen. Az értesítési LED megint ilyen téma, és - ha tetszik, ha nem - a jack is az. Nagyon sokan soha nem használják a telefonon, nem hogy napi szinten. Például én is évente kétszer, ha ráfanyalodok, de körülbelül 10 éve van BT adapterem, amihez bármilyen jackes fülest csatlakoztathatok (SE MW600, talán), és ha kell, akkor amúgy is azt használom. Ráadásul, funkcióvesztés nincs az elhagyásával, csak más a formátum. Tudsz róla zenét hallgatni fülessel? Tudsz. Ennyi. Egyrészt némi plusz kiegészítő eladást is generál, másrészt egy alkatrésszel kevesebb, amit tervezni, gyártatni kell.
-
Ezzel a jack dugós témával meg engem kergetnek már ki a világból...
-
A notchot az összes, amíg azt látja, hogy a szifonexxen van. Majd ha nem lesz, akkor ciki lesz. Jack mellőzése szintén zenész.
Az pedig, hogy a cég függ az anyacégtől anyagilag, ami esetleg erőforrást is jelent pluszban, nem jelenti azt, hogy nem a profit termelése az elsődleges cél, sőt, még inkább elvárás.
-
Érdekes, hogy sokan említik, más irányba tart az OP, mint a kezdetekben. Én az első készülékük óta követem a gyártót, bár tény, hogy a hármasnak szavaztam először bizalmat a pénzemmel is. Lehet, hogy más az irány, de azért azt látni kell, hogy egy szűk közösség - legyen akármilyen lelkes is - nem tud eltartani egy céget. Vagy ha el is tud, a fősodorból mégis csak több az elismerés, a bevétel. Fluor se a méltán híres g*cigránát slágerével robbantott bankot... :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged