- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Blizzardking #65 üzenetére
Én ugyanígy vagyok a szelfikamerával. Normális ember ilyet nem használ, szvsz. Régen el kellett volna már hagyni a p_csába. De sajnos ezt hívják személyes preferenciának. Én soha nem használom, más meg naponta hatszor. Ezek szerint ők vannak többen. Az értesítési LED megint ilyen téma, és - ha tetszik, ha nem - a jack is az. Nagyon sokan soha nem használják a telefonon, nem hogy napi szinten. Például én is évente kétszer, ha ráfanyalodok, de körülbelül 10 éve van BT adapterem, amihez bármilyen jackes fülest csatlakoztathatok (SE MW600, talán), és ha kell, akkor amúgy is azt használom. Ráadásul, funkcióvesztés nincs az elhagyásával, csak más a formátum. Tudsz róla zenét hallgatni fülessel? Tudsz. Ennyi. Egyrészt némi plusz kiegészítő eladást is generál, másrészt egy alkatrésszel kevesebb, amit tervezni, gyártatni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Projektor topic
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest