- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Meg a hozzád hasonló rosszmájú kötekedők, ekézők, a feszültséget ezzel pont te generálod...
Zöldségeket meg nem hiszem, hogy írtam, mert ezek a tények, hogy a 8 /8.1-et is milyen érvek miatt temették egyesek, csak arra próbáltam utalni, hogy az Update 1-ben sokat "kijavítottak", finomhangoltak és vajon ez elég lesz-e már? Egyébként a rendszer már auto érzékelni fogja érintő kijelzőt, ahhoz mértem állítja be bootolásnál felületet, társítja fájlokhoz alkalmazásokat (pl. desktop v metro képnézegető). De gyanítom ez sem elég sokaknak, mert majd, ha kijön és itt is lesz 1-2 topik neki, ugyanúgy szidni fogják, hogy mért nem szedték ki belőle akkor már teljesen a csempét indokokkal, mert sokakat még, ha nem is kell használnia, pusztán az zavar, h ott van a rendszerben, mert ő bezzeg jobban megcsinálta volna, okosabb a redmondiaknál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest