Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .Szaki.

addikt

A WP-ért igazán kár, nekem volt Lumia 625-öm és az elején nagyon meg voltam vele elégedve, még WP8.0 futott rajta eredetileg, aztán onnantól kezdve, hogy jöttek a frissítések folyamatosan csak rosszabb lett a telefon, a végén már nem is nagyon mertem frissíteni, de mindig mondták, hogy de ez fontos biztonsági frissítés stb, aztán a 8.1-el tulajdonképpen vége lett a telefonnak, annyi hülyeséget csinált, hogy már fájdalmas volt. Aztán gondolkodtam, hogy mi legyen a következő telefonom, majd megvettem életem első androidos telefonját, egy Honor 4X-et. Azért egyértelműen látszik a különbség, hogy az Android mennyivel előrébb jár, a Huawei féle UI pedig kifejezetten jó, nincs túlbonyolítva, egy hibátlan WP-nek kb olyannak kéne lennie, mint az EMUI-nak, csak nyilván WP stílusban. Semmi kompromisszum nincs benne a L625 után. Hozzáteszem én egyik telefonomat sem mókolom, mindegyiken gyári rendszer van, gyári frissítésekkel, semmi plusz.

Egyébként érthető, hogy miért az 520 volt sokáig a legnépszerűbb, abban az időben még ott tartottunk, hogy a fapados szinten az Android kb használhatatlan, (ezt egyébként ma is el tudom képzelni) míg a WP ezen a szinten egy megbízható telefonként, kb a telefonok Corollájaként tudott működni és ezért vették is, mint a cukrot, az 535-öt pedig biztosan azok vették meg, akik már váltottak az 520-ról. Az emberek átlagosan 2 évente cserélnek telefont, ezt a kategóriát pedig a szolgáltatók ingyen dobálják a két év hűség mellé, gondolom akik hosszabbítanak, váltanak is.

Új hozzászólás Aktív témák