- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Valószínűleg sok megoldást átvisznek a Caymanből, de biztos lesznek újítások. Véleményem szerint több VLIW mintát kezelő Dispatch egységekre lenne szükség, és érdemes lenne a GDS méretét is növelni. Ezenkívül én teljesen lecserélnél a Command egységet, valami hatékonyabbra. Kb. ezek a "must have" fejlesztések. A többi majd kiderül.
Persze, az APU-k vagy HPU-k jelentősen fognak gyorsulni. Egyre nagyobb szeletet csípnek majd le a VGA-piacból. Konkrétan alulról felzabálják a jelentős eladásokat elérő réteget. Ha 200 dollárig kiütik a szegmenst, akkor az már eléggé fájó, hiszen a VGA-k 80%-a itt kerülnek értékesítésre. Persze nyilván a jövőben nagyon erős opció az általános áremelés, hiszen egy kevés zsét hozó piacot nem érdemes fenntartani.
Teljesen jó a meglátásod. A tesszelláció csak egy dolog az újdonságok közül. A gond az, hogy az 1.0-s júzerek számára ez jelenti a leglényegesebb újítást, nem fogják megérteni, hogy a DX11-es megvalósítás gyermekbetegségekben szenved. A felületi interakció elnagyolása várható volt. Legalábbis én a fermis cikkben írtam róla tavaly. [link] Persze aki nem olvas PH-t, annak újdonság.
A Dirt 2-ben az FP16-os HDR áldásos hatása, és a Compute shaderben írt post process tetszhetett. Valóban szép. Lehet ebből a DX11-ből jó dolgokat kihozni, csak az egész API rosszul van kommunikálva. A csapból is a tesszelláció folyik, és ebből nyilván csalódás lesz.
(#167) ceaser: Ugyanúgy lehet játszani platformon is. A játékok is futnak majd az integrált holmikon. Azt is érdemes belevenni az elméletekbe, hogy a PC-s közösség nagy része hétköznapi játékos. A hardcore réteg már fél lábbal a konzol vonatán utazik. Nyilván egyre kisebb prioritás lesz a PC-s játékőrültek kiszolgálása. A trend világosan látszik, hogy akár nagyobb sikereket lehet elérni mondjuk dühös madarak bevetésével. Nem kell ide százmilliós nagyságrendű zsetont felzabáló projekt hiper-szuper grafikával.
Aztán sokan gondolkodnak a felhős modellben, amit én szkeptikusan kezelek, de ki tudja mit hoz a jövő. Az elgondolás ötletes, és megfelelő technikai színvonal mellett kivitelezhető. -
poj
tag
Jó lenne valami nagyobb teljesítménynövekedést látni, valóban.. Mikor megjelent a 6970, nem éreztem úgy hogy rohannom kell a boltba lecserélni az 5870-est.
A májusi gyártás úgy tudom csak pletyka, én szerintem őszre várhatjuk ezt a generációt, előbb nem nagyon valószínű. (bár ne legyen igazam
)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest