- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Bass
addikt
90000????? :-) Váááá Ez komoly? Biztos jo eladások lesznek :-)
-
Mondjuk MT6592-esen kíváncsi leszek a 4.4-> 5.0-s update-re, mert erről eddig nem esett szó sehol sem.
-
törölt tag
válasz
Döglött Róka #44 üzenetére
A lusta fejlesztőknek akik nem optimalizálnak. WP-n a Microsoft megszabta mennyi memóriát használhat egy app maximálisan, nem véletlen hogy nem szeretnek fejleszteni rá.
-
Wapmester
senior tag
iphone kinézete van és csak a kodak nevét viseli, ezért kár
-
Dave1984
őstag
válasz
hagymas7up #35 üzenetére
2015ben max 40ezerig nézem el,hogy 1giga ram van benne!40-100 ezer 2giga e felett 3giga!
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
hagymas7up #35 üzenetére
Mert mára szinte általánossá vált az 1 GB RAM és a hírek nagy részéhez oda lehet büfizni, hogy vicc kategória. Az optimalizálás hiánya persze nem gond.
-
FireFox1996
őstag
válasz
hagymas7up #35 üzenetére
Abban az esetben lenne elég az 1GB, ha jól van optimalizálva a telefon, és alap járásban maradjon elég szabad memória a többi app-nak (szerintem minimum 300MB kéne). De sajnos van pár gyártónál, vagy pár modelnél, ahol ez nem így működik
És ezért keveslem az 1GB-t!
Mondok 1 példát: Sony Xperia C3 telóm van most, és alapból kb 130-180MB szabad. Így ha elindítok vmit, sokszor nem elég neki a memória... Pl. Chrome-t elindítok, belépek fb-ba, postolni akarok 1 képet, és ott máris kiírja, hogy kevés a memória... -
Dave1984
őstag
Mediatek,qgiga ram=felejtos
-
gepardlacee
tag
válasz
hagymas7up #35 üzenetére
Pont ez tűnt fel nekem is, nemrég még mindenki a 'gigáért sírt, most meg már a 'kétgigáért?
-
hagymas7up
tag
válasz
FireFox1996 #32 üzenetére
Nem értem. Kb 2évig ment a reklamálás a fórumokon, hogy mikor felejtik már el az 512ramot. Ez az utolsó évben már teljesen jogos is volt, mert használhatatlanok voltak már. Most nem egész 1éve beállt az alsós fonok ramja is a minimum 1Gb-ra, na így most már az 1Gb se elég a júzernek. Igazából szerintem bármit csinálhat a gyártó, akkpr is elégedetlen lesz a kedves felhasználó.
Ezt most nem a telefon védelme miatt írtam, hanem az "1Gb vicc" hsz.-ekre.
Nem azt mondom, hogy tök király az 1Gb, mert nem, de azért használhatatlannak sem nevezném vagyis viccnek. -
törölt tag
A kamerához sincs semmi közük?
Eastman forog a sírjában
-
blagolf
senior tag
Nekem már ezer éve van androidos okostelefonom.
-
aszti75
senior tag
90 rugo..... pfff
A kamera interpolalt,mint ahogy a kinai telefonok tobbsegeben szokott lenni?
-
-
Móci
addikt
"ám a vállalat szerint az egyedülálló képkezelő szoftver kiemelheti termékét a konkurensek közül."
Aha, itt van a kutya elásva. Tehát lesz amilyen lesz az optika is, nem gond, de legalább a júzer csiribiri szoftvert nyomkodhat.
Pfh. -
-
tjb007
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #18 üzenetére
-
macskea
őstag
Hát a legtöbb kritika már elhangzott, még annyival egészíteném ki, hogy ma már "fotómobil", akkor xenon vaku, de minimum két tónusú"n illetve nem 8 GB belső tárhely, hanem minimum a duplája. Ez így tényleg csak a név koptatása, semmi több.
-
tjb007
nagyúr
-
kbyte1024
veterán
Nem rég volt hír hogy a Kodak frankón a csőd felé száguld,és bepróbálkozik a mibillal. Szerintem bukta ez a készülék.
-
válasz
sz.balazs.95 #1 üzenetére
Lehet, de a Mediatek tajvani.
Ettol fuggetlenul draga.
-
sz.balazs.95
veterán
Nem a prociva van bajom, csak erős a gyanúm, hogy ők ehhez semmit nem tettek hozzá.
Kerestek egy random kínai gyártót, aki elvállalta, hogy legyárt x darab jól kinéző mobilt, felraktak rá egy stock droidot, max. 1-2 plusz appal, és nesze, itt az új "kamerás mobil".
Jó eséllyel a kamera sem tud többet egy átlag kínai, azonos felbontással működő kameránál, innentől viszont semmi értelme az egésznek, mert éppen a kiemelkedő kamera lenne a lényege, ha már Kodak.
Akkor már jobban megéri egy kínai gyártó mobilját venni, ahol nem kell megfizetni a teljesen kiüresedett márkanevet. -
tjb007
nagyúr
válasz
Nem csak lehet, hanem az.
Annyi köze van hozzá a Kodaknak, hogy van rajta egy állítólag egyedi képkezelő és szerkesztő alkalmazás, bár szerintem ehhez sincs semmi közük.(#5) Forest48
A Bullit (aki CAT márkájú telefonoknál is hasonlóképpen jár el) tervezte, gyártotta, és ők is fogják majd értékesíteni, tehát a Kodak csak a nevét adta hozzá.
-
batai15
félisten
válasz
+1
-
eventus
veterán
Jajjj, Kodak
Lehet profilt váltani, de akkor is az olyan legyen. Motorolaval volt korábban közös telefonja, jó fotó képességekkel (ZN5). Sajnos nem volt sikeres. Inkább állt volna össze most is egy jobb gyártóval.
-
Forest48
aktív tag
válasz
Nem rossz az a proci amúgy, de biztos hogy nem ők gyártják. Vagy nevet adnak csak hozzá és talán fejlesztenek tényleg egy kameraszoftvert, vagy kiokoskodták és legyártatják egy bérgyártóval.
-
jacis
nagyúr
És egy rohadt nagy iphone koppintás
-
teo77
őstag
Ez az 1 gb ram manapság vicc. Az appok egyre nagyobb étvágyúak. Ha egy vásárló előre tekint a jövőben, akkor minimum 2 giga rammal vesz készüléket. Persze, ha tudja, hogy valószínűleg az lesz a szűk keresztmetszet!
-
M5Norbi
őstag
válasz
Biztos.
Ami nem lenne akkora baj csak nem ennyiért.
-
sz.balazs.95
veterán
A MediaTek-ből kiindulva egy noname kínai gyártó "Kodak" márkajelzéssel ellátott terméke lehet ez.
Sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az IM5 névre keresztelt készülék a középkategóriában próbálna szerencsét, méghozzá 5 hüvelykes HD kijelzővel és 13 megapixeles kamerával.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest