- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pontosan ezért hülyeség azt mondani, hogy csak a "szar" AMD procikhoz lesz jó, egy alap Pentium, i3 vagy gyengébb i5 is ugyanúgy profitálhat belőle és ezeket még gyengébb kártyák is megfogják.
Btw. akárhogy nézzük ez nem kevés sebességnövekedés (FX-en 25%, Kaverin IGP-vel 14%, VGA-val 40%) függetlenül attól hogyan lett elérve.
De ez még mindig egy olyan játék amibe utólag lett belerakva a támogatás, a Swarm benchmarknál ennél többszörös a gyorsulás. -
En mar nem tudom mit gondoljak errol az egszerol. Fel eve hallgatjuk hogy itt van a masodik megvaltas a tortenelemben. Ok. Kijonnek az elso meresek a legjobb esetben van 45% gyorsulas. Ok. Tegnap kijonnek az infok, hat igazabol valahol gyorsul 45-ot, de ez cf-ben ertendo 300k-s intel proci mellett. Ma mar annak orul mindenki hogy ha eleri a 10%-ot a konfigjan. Ez a fejlodes? Ezt egy dx-es driver optimalizacioval el lehet erni.
Azt mar meg sem emlitem h erdemes olvasgatni a bf4 topikot. Nem a mantle a legnagyobb problemajuk... Sikerult kiadni egy szar tech-demot, ami meg kb annak sem jo. Nem lennek meglepve hogy ha valakinel lassulni fog a jatek a mantle-tol, no meg a 14.1 korul is megy a lapitas.
-
.LnB
titán
Ja vágom, de játék közbe honnan tudnám én, hogy a gépházba mit csinálnak a "srácok"?
Tudom, monitorozó programokkal meg lehet nézni, de nem szoktam ilyenekkel foglalkozni. Majd megjelenik és megnézem mennyit növekedett az FPS. (Bár valaki írta, hogy Mantle alatt nem fog működni a fraps.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Mass Effect
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest