- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
En mar nem tudom mit gondoljak errol az egszerol. Fel eve hallgatjuk hogy itt van a masodik megvaltas a tortenelemben. Ok. Kijonnek az elso meresek a legjobb esetben van 45% gyorsulas. Ok. Tegnap kijonnek az infok, hat igazabol valahol gyorsul 45-ot, de ez cf-ben ertendo 300k-s intel proci mellett. Ma mar annak orul mindenki hogy ha eleri a 10%-ot a konfigjan. Ez a fejlodes? Ezt egy dx-es driver optimalizacioval el lehet erni.
Azt mar meg sem emlitem h erdemes olvasgatni a bf4 topikot. Nem a mantle a legnagyobb problemajuk... Sikerult kiadni egy szar tech-demot, ami meg kb annak sem jo. Nem lennek meglepve hogy ha valakinel lassulni fog a jatek a mantle-tol, no meg a 14.1 korul is megy a lapitas.
-
A mantle nem azt ígérte h jobb lesz a gpu kihasználtság. Abu azt mondta h a dx kb 60%-ban hajtja a vga-t. Most meg gyorsul 6%? Én már komolyan nem értem ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest