Hirdetés
- Kicsi az Armor X12, de erős. És olcsó
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Az ingerszegény külsőt fenntarthatósággal kompenzálja a Samsung Galaxy S23 FE
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hőmérővel újított a Pixel Watch 2
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Az NNG mit tudhat erről? Az Androidos szoftverük olyan bugos, hogy inkább eltávolítottam és a frissítésekkel is nagyon csehül állnak.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
adamklark
senior tag
sose hallottam ezekről eddig szerencsére
-
Schuler888
senior tag
Es csak nekem remlik ugy mert az ido megszepiti az emlekeket vagy kb 15eve meg tenyleg az iGO volt a nagybetus vilagmegvalto navi amit mindenki haxxolt fel mindenre is?
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Az állami pénzek mindig rossz útra visznek.
101 GRID villanyautós töltőhálózat
-
Somatom
veterán
-
mjani1172
addikt
Egyébként a szoftvervállalatoknál szinte mindenhol ez van. Ami fizikailag kézzel fogható, az ha normális helyről veszed nagyobb eséllyel javítják, be tudod bizonyítani ha hiba van.
A szoftver más. Egy vagyont fizetsz ki, és ha mégsem sül el jól, semmilyen felelősséget nem vállal senki, nincs felelőse.
Legyen az egy elhibázott win frissítés, (reggelre tégla a gép, éjjel egy update tönkretette, így jártál.) a cég szinte belerokkan. (ha van mentés, akkor is sok idő visszatérni az életbe).
A mostani autómmal is hasonló a helyzet, de nincs kihez fordulni. A Seat szerint jó, ez van.
A számlázó szoftver (kulcs szoft) miután lejárt a garancia hibaüzenettel leáll. Más minden működik. Mivel a garancia egy hete lejárt ők nem kívánnak vele foglalkozni.
Ez a digitális világ amennyire tetszett az elején annyira kezdem utálni most. -
Hallosz
senior tag
-
Somatom
veterán
Van egy 2013 -as autóm, amiben tönkrement 1db. távolságérzékelő szenzor a 10 -ből. Azóta nincs parkolássegéd. Az 1db. szenzor 68 ezer Ft. Humán vezetésű autónál ez a hiány csak annyit jelent, hogy én figyelem parkolásnál a távolságot. Na de egy önvezetőnél? Az el sem indul ilyen szenzorhibával, mert nem tud tájékozódni. Mondjuk parkolsz, megkoccolják az autót, a lökhárítóba épített szenzor kakukk, hívhatod a trélert. Szép jövő.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Nem jól érted. Az autó 2013 -as. Én tavaly vettem, nemrég szart be a szenzor. Az autó megy nagyszervízre és a szerelőm most hívott fel a sokkoló árral. Majd megpróbálok bontóban lőni egy szenzort. Addig meg majd csak elleszek valahogy. Ha egy nyerges kamionnal be tudok tolatni egy parkolóhelyre, akkor talán az Espace sem fog ki rajtam.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz
adamklark #18 üzenetére
Nem ez lett volna a mondanivalóm lényege. Hanem az, hogy ha egy önvezető autóban krepál be egy ilyen kütyü, az sokkal komolyabb következményekkel jár. Márpedig be fog krepálni. Mivel ott is ugyanolyan árverseny lesz (van), ezért semmi garancia sincs arra, hogy az azokba szerelt kütyük tartósabbak lesznek.
-
nevemfel
aktív tag
...azt nagyon reálisan lehet látni, hogy 10 év múlva már az új autók alig negyedében lehet belsőégésű motor...
Hát, ja. Vagy esetleg nem. Mindegy, kutya nem fog erre emlékezni.
Arany mezők, ezüst folyók.
-
Somatom
veterán
válasz
adamklark #23 üzenetére
Olvastam, de teljesen mások a tapasztalataim. Az autók egyre silányabb minőségűek, legyen az német, francia, olasz, stb. Mutatok egy példát. Láttál te régi autóban műanyag kosarat? Egyáltalán minek a kosár?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az óriási változások előtt álló autóipar erőviszonyai átalakulnak, az új érában pedig kicsiny hazánk is komoly tényezővé válhat.
- Eladó 2 db Lenovo 40AJ dokkoló + 90W-os töltő + egyikhez kulcs is
- MacBook Pro Retina CTO 16" / 2.6GHZ / I7 / 32 GB / 512 SSD / 2Hó Gari / Karcmentes / Garancia
- Új Dell Inspiron 15 7510 Gamer Tervező Laptop -40% Bivaly i7-11800H 16Gb 512GB SSD RTX 3050 4GB FHD
- ASRock 6700 XT 12GB GDDR6 Challenger Pro OC - 3 ventis - Eladó! 95.000.-
- Üzletből, Apple garanciával, új bontatlan Macbook Air Retina M2 processzor 13,6" 8GB RAM/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest