- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Nem jól érted. Az autó 2013 -as. Én tavaly vettem, nemrég szart be a szenzor. Az autó megy nagyszervízre és a szerelőm most hívott fel a sokkoló árral. Majd megpróbálok bontóban lőni egy szenzort. Addig meg majd csak elleszek valahogy. Ha egy nyerges kamionnal be tudok tolatni egy parkolóhelyre, akkor talán az Espace sem fog ki rajtam.
-
Somatom
veterán
Van egy 2013 -as autóm, amiben tönkrement 1db. távolságérzékelő szenzor a 10 -ből. Azóta nincs parkolássegéd. Az 1db. szenzor 68 ezer Ft. Humán vezetésű autónál ez a hiány csak annyit jelent, hogy én figyelem parkolásnál a távolságot. Na de egy önvezetőnél? Az el sem indul ilyen szenzorhibával, mert nem tud tájékozódni. Mondjuk parkolsz, megkoccolják az autót, a lökhárítóba épített szenzor kakukk, hívhatod a trélert. Szép jövő.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az óriási változások előtt álló autóipar erőviszonyai átalakulnak, az új érában pedig kicsiny hazánk is komoly tényezővé válhat.
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest