- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
evone
őstag
ez nagyon OFF itt, de remelem tisztaban vagy vele hogy mekkora hulyeseget mondtal
nem, nem mondott hulyeseget. linux mint desktop os = rakás szar.
desktop os = windows 7 / os x
serverre meg jo a linuxja es nem csak keprol lattam, hasznaltam is, de a végén elment a kedvem az állandó forditgatasbol, meg a csomag vadaszasbol, fuggesegek vadaszasabol, napi 26 ora googlen logasbol mert valami nem ment.... én nem heggeszteni akarom minden egyes kurva nap a gépemet, hanem hasznalni. a linux desktop pedig pont az elobbit kinalja, egesznapos szopást. persze az elejen nincsen vele gond, de mikor elkezdened frissitgetni a dolgokat, akkor jelentkeznek a problemak. windowson / osxen nincs ilyen.
elrejtes nelkul meg kb. feleakkorara zsugorithato, mint az XP-ben volt a talca. micsoda pazarlas
soha de soha nem fogom megérteni hogy a nagy linuxosk miért az xpvel peldaloznak 2010ben is.... akkor majd én dobalom neked a linux 2.4 blődségeket, oké? fogjátok már fel hogy kijott a windows 7. annyi erovel amennyivel az xpt hozzátok fel allandoan, a dos 6.22-rol is beszelhetnel bazeg...
-
evone
őstag
Mit értesz stabilitás alatt? Nekem legutoljára a Windows 95-98as időkben fagyott le a gépem.
2000től kezdve nem tapasztaltam fagyást vagy stabilitasi gondokat.
Ha egy dzsunka szar géped van, akkor a Linux is ugyanolyan instabil es szar, hát ha még nincs is driver valamidhez.
-
evone
őstag
A linuxos olvasók most ne nevessenek, tudom, hogy a Compiz már évek óta ugyanezt tudja, ráadásul ingyen, de ez nem vesz el az Exposé értékéből.
Főleg hogy Compiz még nem volt mikor Exposé már régen.
Exposé - 2003 - bejelentés
Compiz - Initial release 2006 ( és akkor erre jön rá hogy volt vagy 2 év mire jött hozzá az "Exposé" plugin )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest