- Android szakmai topik
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 8300 mAh, maradhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
B@sszameg, mosmá megkérdezem, akkor is ha nagyon OFF, mert már ugyis belemásztunk
Ti ugy nézem egy "kicsit" jobban otthon avgytok ebben. Szóval... Van valami értelmes Remote Desktop megoldás, hogy a céges Win7-ről az otthoni OSx-es gépemre jöjjek-menjek? Forditva megoldott a dolog,de erre még nem találtam kultúrált megoldást. (Ergo NVC-t találtam csak ammeg nem kultúrált
)
-
Nyugdíjas
nagyúr
Múltkor 100 hozzászóláson át stresszeltetek azon, hogy a dockban vagy winen kényelmesebb-e printscreenelni, amit használ az ember hetente egyszer, de ez nagyon fontos és sarkallatos dolog volt, hogy winen 3-mal több kattintás, most meg nem számít, hoyg egy naponta 100szor használt funkció a dockon 2-vel több kattintást, attól még reprodukálható, úgyhogy a dock a király.
Munkája válogatja. Ezek szerint te sokkot kapnál, ha megtudnád, hányszor screenshotolok egy nap. Sokszor...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hát, akkor mostmár nem érzem magam helikopternek
Amikor először megláttam a Spaces-t akkor mondtam azt, hogy amelyik op.rendszerben iylen nincs az nekem nemkő. Akkor se, ha van tálca
De ugy látom ez mindenkit "megigéz". Ezek szerint ez nem csak nekem gyorsitja a munkát jelentősen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ASUS routerek
- Filmvilág
- Android szakmai topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest