- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
B@sszameg, mosmá megkérdezem, akkor is ha nagyon OFF, mert már ugyis belemásztunk
Ti ugy nézem egy "kicsit" jobban otthon avgytok ebben. Szóval... Van valami értelmes Remote Desktop megoldás, hogy a céges Win7-ről az otthoni OSx-es gépemre jöjjek-menjek? Forditva megoldott a dolog,de erre még nem találtam kultúrált megoldást. (Ergo NVC-t találtam csak ammeg nem kultúrált
)
-
Nyugdíjas
nagyúr
Múltkor 100 hozzászóláson át stresszeltetek azon, hogy a dockban vagy winen kényelmesebb-e printscreenelni, amit használ az ember hetente egyszer, de ez nagyon fontos és sarkallatos dolog volt, hogy winen 3-mal több kattintás, most meg nem számít, hoyg egy naponta 100szor használt funkció a dockon 2-vel több kattintást, attól még reprodukálható, úgyhogy a dock a király.
Munkája válogatja. Ezek szerint te sokkot kapnál, ha megtudnád, hányszor screenshotolok egy nap. Sokszor...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hát, akkor mostmár nem érzem magam helikopternek
Amikor először megláttam a Spaces-t akkor mondtam azt, hogy amelyik op.rendszerben iylen nincs az nekem nemkő. Akkor se, ha van tálca
De ugy látom ez mindenkit "megigéz". Ezek szerint ez nem csak nekem gyorsitja a munkát jelentősen.
Új hozzászólás Aktív témák
- T15p Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11800H GTX 1650 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG AI Smart VA monitor 32" M7, 3840x2160, 16:9,
- TRUST GXT 498 Forta vezetékes fejhallgató mikrofonnal, PC, PS4, PS5, 3,5mm jack, fehér
- PLAYSTATION 5 (PS5) DUALSENSE V2 MIDNIGHT BLACK (FEKETE) VEZETÉK NÉLKÜLI KONTROLLER
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10850H T1000 32GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest