- Yettel topik
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
saxus
csendes tag
Nem is hasznalom a virtual desktop jellegu megoldasokat..
Linux, mint desktop: hat nezd, egy olyan rendszer, amit utolag probalnak atganyolni (X.org) a desktop igenyeknek, mintdezt barmifele egyseges konzisztens felulet nelkul* (szedett-vedett mindenfele program, ami vagy integralodik valamelyik nagyobb DE-be, vagy nem. Freedesktop kezdemenyezesekrol nem is beszelve), tovabba a hangrendszer akkora egy kaosz, hogy az hihetetlen... Nameg, ameddig nem egy termek modellben gondolkodnak, addig nehez is lesz egy osszecsiszolt rendszert osszerakni.
Es nem, a mostansag divatos Ubuntu attol, hogy csinalnak egy OSX kopi feluletet, attol meg nem lesz desktop OS.
* pl. OSX-n meg tudtak oldani, h a cmd+c/v ugyanugy mukodjon egy terminalban, mint linuxon. Linuxon erre miert nem kepes senki? Sok ilyen kis aprosag.
Utazas: miert is kellene nekem folyton utaznom?
Egyebkent is, ha munkarol van szo, notibol inkabb kossz nem.
Dock: zavaroan lassit a munkaban az elrejtes. Masik, hogy nem tudom te milyen talcat neztel (Win7-st is le lehet kicsinyiteni), de nem kisebb. Az meg kulon vicces, hgy a dock melletti terulet gyakorlatilag kihasznalatlan pontja a kepernyonek egy teljes mereture nagyitott ablak eseten. Ezert van nekem oldalt, ott meg mindig kevesebb helyet foglal.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Linuxosoknak nem újdonság, Windows-ról való váltás után viszont egyértelmű, hogy ezt a két funkciót fogjuk a legjobban kedvelni.
- MacBook Pro 16 (Mid2020) A2141 EMC3347 27% 16.1" Retina LCD IPS,i7-9750H Radeon PRO 5300M 16 500 gar
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Dell Vostro 3500 felújított karcmentes álalpotban eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest