Hirdetés
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
ja, ezt az interjut olvastam mikor felkerult, koszi
Igazabol nem is ertem, hogy miert kellene minden szirszarnak belekerulnie a kernel forraskodjaba. Reszemrol boven jo lenne a binaris terjesztesu driver, ha mukodik, dehat egyes szoftverszabadsagharcos azt hiszi, hogy meg kell valtania a vilagot.
szerintem nem ertelek...
van binaris driver, mukodik is, nincs vele semmi gond (ok, kellenek hozza a kernel headerek, ami nem igazan 'szep' megoldas, de ez a legkevesebb)
az meg egyaltalan nem baj, hogy a kernelbe kerul valami, igy legalabb garantalhato hogy mindenhol mukodni fog, nem kell azert tepni a hajadat, mert a te disztroddal szallitott kernelben nincs pl. v4l (amit persze kikapcsolni azert lehet)
szerveren futo programok X-n keresztul... Hat kossz, RDP szerintem nagysagrendel hasznalhatobb megoldas,
en szeretem, rengetegszer jott mar jol, foleg hogy Unixos serveren (AIX) dolgozva kereshettem volna RDP-t, mi a gondod vele? mukodik tokeletesen, barmilyen rendszerrol barmilyen masikra (hasznaltam mar forditva is, IRIX-on nezegetve a Linuxon futo thunderbird ablakat)
amugy az nem csak teljes desktopon tud tovabbitani? vagy mar tud csak egy-egy alkalmazas ablakat is kulon?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Amazon
- Háztartási gépek
- Hobby rádiós topik
- OpenWRT topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest