Hirdetés
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
ja, ezt az interjut olvastam mikor felkerult, koszi

Igazabol nem is ertem, hogy miert kellene minden szirszarnak belekerulnie a kernel forraskodjaba. Reszemrol boven jo lenne a binaris terjesztesu driver, ha mukodik, dehat egyes szoftverszabadsagharcos azt hiszi, hogy meg kell valtania a vilagot.
szerintem nem ertelek...
van binaris driver, mukodik is, nincs vele semmi gond (ok, kellenek hozza a kernel headerek, ami nem igazan 'szep' megoldas, de ez a legkevesebb)
az meg egyaltalan nem baj, hogy a kernelbe kerul valami, igy legalabb garantalhato hogy mindenhol mukodni fog, nem kell azert tepni a hajadat, mert a te disztroddal szallitott kernelben nincs pl. v4l (amit persze kikapcsolni azert lehet
)szerveren futo programok X-n keresztul... Hat kossz, RDP szerintem nagysagrendel hasznalhatobb megoldas,
en szeretem, rengetegszer jott mar jol, foleg hogy Unixos serveren (AIX) dolgozva kereshettem volna RDP-t, mi a gondod vele? mukodik tokeletesen, barmilyen rendszerrol barmilyen masikra (hasznaltam mar forditva is, IRIX-on nezegetve a Linuxon futo thunderbird ablakat)
amugy az nem csak teljes desktopon tud tovabbitani? vagy mar tud csak egy-egy alkalmazas ablakat is kulon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Bittorrent topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Megérkezett a hardverszállítmány
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)