- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
válasz
Namelesske #130 üzenetére
ha úgy vesszük, az ie és az oldalak együttes hibái miatt cseréltem le, egyébként még jóba vagyok az internet explorerel.
Vártam a frissítéseket hátha jobb lesz, de nem lett, csak a retkes kompatibilitási nézetet frissíttették, magát a böngészőt max 1 szer ahogy észrevettem, a többi csak biztonsági és nem teljesítménybeli/stabilitási update.
-
moonman
titán
válasz
Namelesske #97 üzenetére
"szoktam figyelgetni, hogy melyik program hibádzik a legtöbbet, és azokat szép sorban likvidálom."
ez így nem feltétlenül igazságos, mert nem mindig az a program íródik be, amelyik a hibát okozta. vegyük a böngészőt, ha elszáll benne a Flash plugin és ettől összeomlik a cucc, attól még az eseménynaplóba az iexplore.exe fog beíródni, mint appcrash. én egyébként abból szoktam kiindulni, hogy önmagától egy program nyilván nem fagy szét napi szinten, mert akkor elég hamar híre menne és javítanák. ha valami gyanúsan sokat esik össze, akkor valószínűleg egy beépülő modul, vagy egyéb a programmal együttműködő összetevő okozza a galibát. intéző is sokaknál lefagy, amikor képekkel, videókkal teli mappába lép, az esetek többségében ki is derül, hogy 3rd party codec hibáról van szó. -
oO7
őstag
válasz
Namelesske #34 üzenetére
azért a rendszernaplóba való írogatás nem olyan triviális... az adott programnak is támogatnia kell különben legfeljebb a nagyon komoy szintű összeomlásokat fogod csak látni ahol már tényleg közbelép a windows...
amúgymeg milyen perverzió az hogy a rendszernaplót figyeled ?
ez még annál is betegebb mint amikor bizonyos emberek 13 másodpercenként a feladatkezelőt figyelik és nézik milyen a memóriafogyasztás és ha 8GB RAM mellett 376MB fölé emelkedik a "szanaszerteszét optimalizált" windows -ukon a memóriafogyasztás már ugranak is neki a fórumoknak hogy ez-meg-az a program csitíthatatlan éhinséggel zabálja a memóriát -
moonman
titán
válasz
Namelesske #46 üzenetére
nem "bántom" én, csak semmivel sem jobb, mint a keveset bántott IE.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha egyébként minden más frankón fut a gépen, akkor baromira kiborító, hogy pont a böngésző a gyenge láncszem.
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Külpolitika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest