- Apple Whatch SE 2.generáció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
Namelesske #97 üzenetére
"szoktam figyelgetni, hogy melyik program hibádzik a legtöbbet, és azokat szép sorban likvidálom."
ez így nem feltétlenül igazságos, mert nem mindig az a program íródik be, amelyik a hibát okozta. vegyük a böngészőt, ha elszáll benne a Flash plugin és ettől összeomlik a cucc, attól még az eseménynaplóba az iexplore.exe fog beíródni, mint appcrash. én egyébként abból szoktam kiindulni, hogy önmagától egy program nyilván nem fagy szét napi szinten, mert akkor elég hamar híre menne és javítanák. ha valami gyanúsan sokat esik össze, akkor valószínűleg egy beépülő modul, vagy egyéb a programmal együttműködő összetevő okozza a galibát. intéző is sokaknál lefagy, amikor képekkel, videókkal teli mappába lép, az esetek többségében ki is derül, hogy 3rd party codec hibáról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha egyébként minden más frankón fut a gépen, akkor baromira kiborító, hogy pont a böngésző a gyenge láncszem.
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest