Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
válasz
Namelesske #130 üzenetére
ha úgy vesszük, az ie és az oldalak együttes hibái miatt cseréltem le, egyébként még jóba vagyok az internet explorerel.
Vártam a frissítéseket hátha jobb lesz, de nem lett, csak a retkes kompatibilitási nézetet frissíttették, magát a böngészőt max 1 szer ahogy észrevettem, a többi csak biztonsági és nem teljesítménybeli/stabilitási update.
-
Namelesske
addikt
természetesen figyelek az ilyen dolgokra... egy full alap ie. csak sima használattal u2date üres windowson böngészés közben flash tartalom mentes oldalon összeomlik, de olyan random, hogy tényleg nem lehet megmondani, hogy most a logout fog elhasalni vagy az ITCafe, vagy a youtube javascript része. Nekem a flash nagyon ritkán adja meg magát, de mondjuk amit ritkán használnak az ritkán megy szét.
-
Namelesske
addikt
Mert elvileg, csak azért használnak az emberek IE-t mert az bele van heggesztve a Windowsba, az okosok felfogása szerint. És ez előnybe juttatja a többi böngészővel szemben. Milyen jogvédők azok akik mások jogait sem tarják tiszteletben, szegény MS lassan már minden ki fog venni a Windowsbol, mert az a kevés ember aki WMP-t használ az csak azért használja mert nem ismeri a Winampot meg a VLC-t... Lassan már Windows intéző se lesz benne mert a TotalCommander bejelentette, hogy kevésbé fogy mint tavaly és ennek a mocsok microsoft az oka, mert beleintegrálta a Windowsba a saját fájlkezelőjét.
-
Namelesske
addikt
"meg akarsz mindenkit győzni, hogy az MS és termékeik jobbak minden másnál"
Én nem így látom, inkább csak próbál rámutatni a sztereotípiák mennyire nem állnak helyt a valóságban a Windowsról. A legjobb az a MAC VS Windows cikk megválaszolása volt ami egy nagy szakértő lapon jelent meg... Nincs ezzel semmi baj, ameddig tényleg nem megy át a dolog egymás elleni hadjáratba.
-
Namelesske
addikt
íííhajjj mi megy itt. imádom a flame szagot így ebéd előtt
-
Namelesske
addikt
"Firefox jelenleg az egyik legszarabb böngésző"
Windowson mindenképpen. Linuxon nagyon jól teljesít.
De én nem bántanám a Firefoxot, ameddig nem kezdik nekem bizonygatni, hogy azt kell használnia mindenkinek, meg ne használd már azt a szar Operát, a firefox rulz... Mert dicséretes mit ért el az FF egy kis google hypeppal meg ie posványozással, aminek megvolt az alapja egyébkéntis... Hajrá szabad szoftver, csak ne nyomják le a torkomon.
Egyszer összeszedtem, egy kis txtbe pro és kontra minden általam kipróbált böngészőt.
Arra jutottam, hogy mindegyikhez feltudok sorolni legalább 2 indokot, hogy miért NE használjam. A legkevesebb mínusz pontot meglepetésként a Chrome kapta, de az a pár negatívum épp elég komoly, hogy ne használjam.
-
Namelesske
addikt
Amikor kijött az IE8, egyből visszatértem rá Opera-ról, ment a hudeboldog vagyok, csak olyan sok bejegyzést hagyott az eseménynaplóban, hogy egy rossz kattintástól is képes volt összeomlani mindenféle különc igénybevétel nélkül, akkor azt mondtam, hogy köszi srácok, majd az IE9. Az IE8 nekem mindenben favorit, csak valahogy egy kalap szar kb olyan szinten mint almának a szafari, de legalább nem a flasshel volt baja, és nem vitte magával a rendszert, csak esztétikai rondaságokat okozott a megbízhatóság figyelőben
Szóval Opera vissza, és most legalább nem látok mindennap "Hibajelentés küldése" opciót a monitor közepén. Az oldalak meg kb ugyan olyan szinten hullanak szét mind két böngészőben, csak Operában van esélyem valamit próbálni, hogy mennyen.
Addonokat nem keresek/akarok, azt meghagyom vérpistikéknek, szóval örömvan meg bódottá'.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha egyébként minden más frankón fut a gépen, akkor baromira kiborító, hogy pont a böngésző a gyenge láncszem.
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OpenWRT topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest