Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
el kéne olvasni, és értelmezni a dolgokat

- PS desktopon indul tudommal senki nem csinált még tapisat win8-ra
- paraméterezett parancsikont ki tudsz szúrni start-ra1, pont arra írtam, hogy PS nem lesz Metro-s mert használhatatlan lenne (ugyanúgy, mint sok millió más professzionális alkalmazás, mégis azok, akik munkára használják majd a gépet, azok is folyamatosan kerülgetik majd a metro-t...)
2, azt írtam, hogy futtatási paramétereket nem tudod szerkeszteni, azaz magát a parancsikont se tudod szerkeszteni. ez a start menu-be pin-elt dolgokkal ment...- win gomb parancs működik még mindig, ugyanúgy ahogy 7-nél
ezt nem is értem mire írod.
@#79
"meg nem vettek ki"
aha. azt hittem az RP funkcionálisan már teljes (lásd neve...) és csak hibajavítások lesznek innentől.
azt se értem minek kivenni egy működő és jelenleg is kikapcsolható funkciót.
minden egyes windows-nál XP óta egyre inkább úgy érzem, hogy elveszítek a testreszabási lehetőségeimből. és egyre inkább egységsugarú konfekció user-nek kéne lennem. lassan tényleg az lesz, hogy csak a game-ek miatt marad egy dual-boot-os win fenn és irány az ubuntu + andriod
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő