Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Mobil flották
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
Új hozzászólás Aktív témák
-
az m2-vel az a baj, hogy az analóg képet most összenyomva adják és rosszabb az adás minősége is, mint az m1 analóg SD. Ez az átállás óta van náluk. Erre azért figyelhettek volna. példa ITT. Sokkal kisebb a hasznos képméret... Ezt miéert kellett?
A víz pedig valóban egy problémás terület, mert a prediction, motion estimation eljárások se nagyon tudnak mit kezdeni vele és nyilván nem lesz annyira jó tömörítés után, mint pl. egy fehér fal.
-
PuMbA
titán
Nem ugyanaz készítette,de szerintem ~5800kbps-es x264 akármilyen beállítással jó képet kellene hogy adjon.
Közben letöltöttem egy NBC-HD-s videót (200m gyorsúszásról) ~4500kbps de a víz ugyanolyan - mozgásban nagyon mosott. Úgy látszik akkor,hogy ez van,de állóképnél vagy kisebb mozgásoknál olyan éles a kép ,mint egy HD filmnél. -
PuMbA
titán
A BBC-HD is újratömörített volt 1080iből az mégis jobban nézett ki,de nem ez a lényeg,hanem ,hogy elmarad az összes HD cucctól amit eddig néztem(mind újratömörített volt,mivel 1080p felesleges az 1280x800as kijelzővel rendelkező laptopomra).
Ez az újratömörítés ~5800kbpses x264 tehát jó képminőségű kellene ,hogy legyen.Ennyi bitrate bőven elég 720p-nek.Szek: Transformers 720p ~4300kbps verzió van nekem és sokkal szebb a víz benne meg az egész kép (tisztább,részletesebb).
-
Jaja, láttam azt a képet, valóban szép, meg a másik is.
Bár itt azért mások a körülmények, viszonylag állóképről van szó, kevés mozgással, jó megvilágítással (nappal) és kicsi mélységgel.
Ez mondjuk kifejezetten szar lett. Még a logó is veszített minőségéből
Ezen meg teljesen rendben van. Juj, ez meg kifejezetten okádék lett. Pedig mindegyik ugyan olyan körülmények között készült.
Jól látszik ezekből, hogy mikor fix, álló képet kapsz le, az szép, viszont ha éppen kameramozgás közben, akkor sokat romlik.
Ez az interlaced miatt van vajon?
Jobb lenne progresszívben?Amikor már HD-ben az ismétlés előtt bemondta az m1-en a csaj a stúdióban, hogy akkor most mi következik, akkor nekem ott leesett az állam, az annyira kristálytiszta volt.
Talán majd a nemsokára kezdődő előtt is lesz ilyen, megpróbálom lekapni.
-
Félek codec beállítással lesz nálam valami bibi, mert folyamatosan nézve jó és szép volt, de aztán a lementett képek már nem annyira, lehet a PVR2 képlopója nem az igazi, meg capture-ölés közben durván beszaggatott.
Időintervallumnak 500ms a minimum amit be lehet neki állítani, lehet az túl sok.No para, már 02:45-kor (2,5 óra múlva) készíthetsz további képeket, amint Tóth Anita sportlövész a női 10m légpuska selejtezőjén vesz részt

-
Sajnos csak ezt az egy típust láttam 2 antenna csatlakozóval. Igen, valóban egy kicsit régebbi típus (2006-os kb.), de az újak közül nem láttam hasonlót.
Mit javasolnál akkor, hogy tudjam a DIGI.TV-s kábelről jövő cuccokat, meg a tetőantennáról jövőket egyesíteni 1-be gond nélkül? Az oldaladon ezt a CardMate-et láttam, mint megoldás. Viszont ez ahogy írtad, csak valami Deluxe csomagban van, én meg olyat nem láttam itthon.
Hogyha megoldható az egyesítés hibátlanul, akkor a WinFast DVR3100 H lenne a kiválasztottam

-
Áhh... Csak hülyén fogalmaztam és rosszul olvastam. Szóval én végig azt hittem, hogy a DVB-T-ről beszélünk (ezért is írtam a TV-be épített set-top-box-ot). Csak ugye közben beszéltem a suliról meg a műholdas dolgokról és összekevertük.

DVB-S képes TV-t én sem láttam, annak nem is valószínű az elterjedése.
Tehát a DVB-T-ről beszéltem én is. Elnézést a félreértésekért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Plazma TV topic
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jobb lenne progresszívben?
Remélem gyakorlati haszna is lesz.