- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Ja, ez az alacsony bitsebesség miatt van,mivel egy rendes 720p film mozgásban sincs ilyen csúnya. Képminőségben mindenképp jobban jöttek volna ki,ha 720p mellett döntenek
.1280x800as felbontásnál is simán látható,hogy gyengébb mint egy 720p,hát még egy Full HD LCD TV-n milyen lehet.
-
PuMbA
titán
Nem ugyanaz készítette,de szerintem ~5800kbps-es x264 akármilyen beállítással jó képet kellene hogy adjon.
Közben letöltöttem egy NBC-HD-s videót (200m gyorsúszásról) ~4500kbps de a víz ugyanolyan - mozgásban nagyon mosott. Úgy látszik akkor,hogy ez van,de állóképnél vagy kisebb mozgásoknál olyan éles a kép ,mint egy HD filmnél. -
PuMbA
titán
A BBC-HD is újratömörített volt 1080iből az mégis jobban nézett ki,de nem ez a lényeg,hanem ,hogy elmarad az összes HD cucctól amit eddig néztem(mind újratömörített volt,mivel 1080p felesleges az 1280x800as kijelzővel rendelkező laptopomra).
Ez az újratömörítés ~5800kbpses x264 tehát jó képminőségű kellene ,hogy legyen.Ennyi bitrate bőven elég 720p-nek.Szek: Transformers 720p ~4300kbps verzió van nekem és sokkal szebb a víz benne meg az egész kép (tisztább,részletesebb).
-
PuMbA
titán
-
PuMbA
titán
válasz
MrTwister #163 üzenetére
Most nem tudok neked sportközvetítést belinkelni,de például amikor vízilabdában felúszás van a víz felcsapódása kb. egy mosódott szürkeségnek felel meg. Ezt tudom belinkelni ,mert ingyenes : igaz ,hogy ez felvétel meg nem élő közvetítés ,de a vége fele van ilyen vizes jelenet és itt jól látszik simán minden[link]
-
PuMbA
titán
Szerintem nem kellet volna eröltetni az 1080i-t,főleg ekkora bitrate mellet (15mbps). Van vízilabda mérkőzésről egy felvételem (M1 HD) ,de egyszerűen rossz a kép (homályosabb,nincs annyi részlet ,mint más HD cuccnál).Rosszabb ,mint egy 4300kbps-es 720p és rosszabb mint a Foci EB döntőjéről készült 720p-s HD-Rip (BBC HD).
Összegezve : ekkora bitsebesség mellett az 1080i rosszabb képminőséget ad még 720p-nél is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mortal Kombat 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest