Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lord Sidious #11 üzenetére
Abszolút kütyüb..i vagyok, de ez az okosóra vonal totál hidegen hagy. De, amikor a Huawei egy frissítéssel elhozta az értesítéskezelést a Talkband B2 -re, rögtön vettem egyet. Nagyon bejön, remélem, tovább fejlődik ez a vonal, mert bőven lenne még rajta csiszolnivaló.
-
Lord Sidious
senior tag
Megertem. En ugy vagyok ezzel, mint kutyub*zi, erdekel a dolog es szivesen vennek is, de nem tudok annyi racionalis ervet felhozni (jelenleg) mellette, hogy fizessek egy "eszkozert" 130K-t, amit ha masszivan hasznalok napkozben is tolthetek, es meg "fizetos betateszter" is lehetek a penzemert
majd a 2., de inkabb a 3. gen a Gearbol is (ha no az elerheto es coop feature-ok listaja iOS-re) es a Watch-bol is.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Lord Sidious #9 üzenetére
Engem még nem fogott el ez az érzés egy óránál sem. Nem érzem a hiányát.
-
Lord Sidious
senior tag
Ezt a piacot igazabol szerintem a "masszivabb" hasznalat melletti uzemido fogja alakitani hosszabb tavon es az, hogy mennyire jonnek azok a feature-ok, amik a userek tobbsegenek kifijezettem hasznosak lesznek, es elhozzak a must have erzest. Az orak aranak csokkenese sem artana, mert sokan igazabol kiegeszitokent tekintenek rajuk, ami igaz is, de annak dragak jelenleg. (Na meg persze a marketing domping meg hozhat erdekes anomaliakat a piacba)
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Lord Sidious #7 üzenetére
Van benne igazság.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Balint1408 #1 üzenetére
Csak akkor, ha jót akar.
-
Lord Sidious
senior tag
Ha egy Sport Apple Watchot és egy Sport Gear 2-öt hasonlítasz össze, akkor a Gear is nagyon szép. Egyetlen bajom vele, hogy kicsi a kijelző, és a kerek előlep miatt, kevesebb a kihasználható terület, mint a Watch-on. Ha nagyobb lenne kicsivel, akkor bejövős kategória. (A 38mm-es Watch is sokszor használhatatlanul kicsi, még nőknek is.)
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Balint1408 #1 üzenetére
Hát őszintén szólva a Watch kimondottan játékóra kinézetű szerintem. Szóval biztos van olyan, aki még hozzám hasonlóan gondolkodik.
-
btudos
nagyúr
válasz
Balint1408 #1 üzenetére
Akinek nem tetszik az Apple Watch kinezete, kezelese, uzemideje, barmilyen okbol mas jon be neki, miert ne vehetne mast?
Egyebkent a forditottja is igaz lehet, Gear S2-m van, szivesen vennek iPhone-t, de az oramat megtartanam.
-
Dawkins
tag
válasz
Balint1408 #1 üzenetére
Ha bármiféle szépérzékkel rendelkezik akkor igen
-
Balint1408
aktív tag
Ja, mert akinek iphoneja van és okosórát akar venni az gear s2-t fog venni nem apple watchot?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az amerikai Verizonnál bukkant fel először az iOS támogatást elhozó Samsung Gear S2 frissítés, egy gyémántberakású variánst pedig a Samsung mutatott be.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest