Hirdetés

2017. november 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tartozékok rovat

Luxusvariánst és iOS támogatást kap a Gear S2

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Samsung

Az amerikai Verizonnál bukkant fel először az iOS támogatást elhozó Samsung Gear S2 frissítés, egy gyémántberakású variánst pedig a Samsung mutatott be.

Hirdetés

Egyértelmű, hogy a Samsungnál az okosórákról a Gear S2 előtt és után lehet beszélni, a tekerőgyűrűvel és a kategóriában jó üzemidővel megtámogatott, Tizen OS-t futtató kütyü ugyanis megoldotta az ilyen, apró szerkezetek könnyű és pontos kezelését. Éppen ezért számos variációja megjelent már a kütyünek, a legutóbb épp a legújabb eSIM szabványnak megfelelő, most pedig egy igazi luxusváltozat futott be a Samsung és a svájci de Grisogono összefogásával.

A Baselworld 2016-on mutatta be a Samsung a Gear S2 legfrissebb, luxusvariánsát
A Baselworld 2016-on mutatta be a Samsung a Gear S2 legfrissebb, luxusvariánsát [+]

A gyémántberakású, rózsaarannyal bevont lünetta ugyanolyan könnyedén forgatható körbe a kijelző körül, mint a hagyományos kiszerelések gyűrűje, és persze minden Gear S2 szoftver és funkció adott, néhány de Grisogono óralappal megspékelve. A Samsung Gear S2 by de Grisogono összesen 56 fehér és 71 fekete gyémántot kapott, a szíjat szintén a svájciak szállítják. A luxuskiadás nyártól lesz elérhető a Samsung vagy az óragyártó oldalán, az árakat nem közölte egyik fél sem.

A de Grisogono keze nyoma egyértelmű ezen a Gear S2 változaton. Ez alighanem az árazáson is látszódni fog
A de Grisogono keze nyoma egyértelmű ezen a Gear S2 változaton. Ez alighanem az árazáson is látszódni fog [+]

Szintén a Gear S2-vel kapcsolatos hír, hogy a korábban már megemlített iOS támogatás kész a startra, a Verizon ugyanis bejelentette: holnap érkezik a R730VVRU1BPC1 számú frissítés a náluk forgalmazott variánsokra, mellyel (és nyilván az iOS-es készülékekre érkező Gear Manager alkalmazással) az almás mobilok tulajdonosai is használhatják a Samsung okosóráját, amennyiben 8.4-es vagy újabb rendszer fut a készülékükön. Az update általános Android Marshmallow támogatást is hoz. Azt, hogy a máshol megvásárolt Gear S2 variánsok mikor kapják meg ugyanezt a frissítést, egyelőre nem tudni.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.