- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mumia
csendes tag
Nyilvánvalóan ez sarkítás, hiszen láthatólag nem mindenkit idegenítettek el. Sokkal több játékost inkább a negatív propaganda ilyeszt el. Pedig a történetet figyelmen kívül hagyva is remek, mondhatni a legjobb lopakodós akciójáték amivel PS4-en játszottam.
De tény, hogy én is mindkét Abby+Ellie harcnál vonakodva bántottam a másikat. Minden egyes ütés mintha az én gyomromban landolt volna. És szerintem ez is volt a céljuk. Van akinél elérték, van akinél nem. Én inkább hálás vagyok, hogy mertek kockáztatni, mintsem valami generikus történetet tegyenek le az asztalra. Persze ha nem jött volna be lehet én se ezt mondanám.
-
Woodslave
félisten
ja mondjuk ez nem lett volna rossz. Két "játék" két kampány, de akkor meg nem lett volna ez a sokkhatás amit a készítők akartak. Az elején hogy választottál volna? Sehogy mindenki Ellie-Joel mert azt se tudod meg nem is érted miért kell választani egyáltalán meg ki ez a másik csaj
Aztán miután Ellivel megölöd ahogy mindenki elvárta volna ha nem látod közben az ő oldalát, utána hogy játszottál volna vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest