- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
ja mondjuk ez nem lett volna rossz. Két "játék" két kampány, de akkor meg nem lett volna ez a sokkhatás amit a készítők akartak. Az elején hogy választottál volna? Sehogy mindenki Ellie-Joel mert azt se tudod meg nem is érted miért kell választani egyáltalán meg ki ez a másik csaj
Aztán miután Ellivel megölöd ahogy mindenki elvárta volna ha nem látod közben az ő oldalát, utána hogy játszottál volna vele?
-
Woodslave
félisten
ja ez sok embernek akinek a videóját néztem nem esett le. Mármint a Medve hogy ugyanaz. Durva kis érzelmi dolgok ezek. Ott tök természetes hogy kinyírom a qrva kutyát, aztán meg simogatod a "főgonosszal"
Hát a DS-nél egyelőre még keresem az állam a kanapé alatt és a legtöbbször a miafax kifejezés hagyta el a számat
-
Woodslave
félisten
teljesen mindegy lenne. Megölnéd Abbyt, aztán 5 perc múlva megnéznéd mi történik ha megölöd Ellit ...
néztem PewdiePie-t és akkora csalódás volt az ember, hogy a partos résznél még mindig azt ecsetelte, hogyan nyírná ki Abbyt. És azt gondoltam milyen gáz, hogy nem értett meg semmit, aztán persze még mindig nézőpont kérdése és biztos én vagyok a hülye szóval el is engedtem.
-
Woodslave
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #69 üzenetére
Az első rész végén is hiányoltad a döntési lehetőséget?
-
Woodslave
félisten
Komolyan eldobom az agyam ettől. Ez a Neil egy maximalista állat lehet
vajon hány játékosnak hianyzott volna ha nem lehet egy komplett metallica számot eljátszani?
-
Woodslave
félisten
na még egy dolog amiben megkavarodtam most ahogy néztem pár videót. Lev. Nekem a végére egyértelmű volt hogy lány, Lilynek szóították, meg férjhez akarták adni stb. Aztán most a végén amikor az utolsó fight van He meg him van az angol szövegben..
-
Woodslave
félisten
amikor Abby rádiózik azok tényleg a fireflyok vagy ezek a viperák szórakoznak ezt nem tudtam eldönteni, hogy az csak véletlen rajtaütés volt vagy a rádiózás miatt tudták hol vannak
-
Woodslave
félisten
hát ja. Mondjuk így is csomó olyan van benne amit szerintem egyszeri játékos észre se vett volna ha nem csinálják. De tényleg mindenre nem gondolhattak. Mondjuk én ilyen eltűnő textúrára nem emlékszem, párszor volt hogy valóban később rajzolta ki, lehet ha visszalépek akkor meg eltűnt volna. Ettől függetlenül valami brutál. Bár én úgy vagyok vele hogy az elején meg néha nézelődtem, de a grafika inkább csak elrontja a játékot ha nagyon xar, de egy szint felett nekem már mindegy.
-
Woodslave
félisten
a technikai része is lenyűgözött. Én ilyen hibákat nem figyeltem meg. Se fény, se hulla. Néztem pár videót milyen részletekre figyeltek. Padlón a port letörlöd ha kúszol stb.
De a kurva molotov koktélt miért nem akkor gyújtja meg amikor eldobja? Előveszed meggyújtja aztán visszarakja a hátizsákba annyi apró xarra figyeltek amit le se xar senki, de ez? persze ez is apróság de akkor is. -
Woodslave
félisten
szeretem az írásaid.
Én is hasonlóan indultam. Last of us youtube, majd ps4-en végigjátszás. Középkorú apaként. De ettől függetlenül Joel utolsó döntésével bár abszolút megértettem és minden bizonnyal én is így tettem volna, de külső szemmel nem tudtam egyetérteni és teljesen azonosulni. Rengeteg ember halt meg ennél kevesebbért.
Ellievel se volt ilyen "érzelmi azonosulásom" az első rész alapján nem is kellett hogy legyen, a másodikban meg nem is törekedtek erre. Alapvetően liberális felfogású vagyok tehát ez se befolyásolt Ellie megítélésében meg tudtuk is mi a pálya.
Amikor megölték Joelt azt mondtam vicsorogva qrvára megölöm az összeset alig várom.
De aztán velem pont elérték amit akartak. Megmutatták miért csinálta Abby. És akkor pont azt gondoltam van olyan ember aki nem érti ezt meg? Elliet miért? Mert volt egy első rész? Ez már legitimálja az ember szemében az agyatlan mészárlást amit művel? Ehhez képest Abby sebészi pontossággal csinálta amit csinált.
Persze lehet én vagyok a primitiv meg egyszerű ember akit meg tudott vezetni a Naugthy ezzel a sokak szerint olcsó húzással de igen.
A játék során sokkal jobban megkedveltem Abbyt és nekem inkább a legutolsó harc okozott problémát nekem az nem "tetszett" ebből a szempontból.
Szóval számomra a sztori is tökéletes volt, egyik fél halála sem okozott volna kielégülést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest