- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perdedor
tag
válasz
RazorSh4rk #595 üzenetére
Pár hónapja Fedora 24et telepítettem KDE-vel Celeron 530-assal, 1gb rammal szerelt laposra. Bár ott már ssd volt
-
Perdedor
tag
válasz
ubyegon2 #586 üzenetére
Saját tapasztalatom:
Mezei júzer le akarta cserélni a W7-et. De mit ajánlok neki helyette?
"Próbáld ki a Mint-et. Amire neked kell arra az is tökéletesen elég (Core2Duo-s laptopra)."
Pár nap múlva:
"A Linux egy szar mert feltelepítettem a régi asztal gépemre (1,7GHZ Celeron P4 korszak) és akad, bezzeg az XP simán megy rajta."
Nem zavarta hogy a kettő között van cca 15 év
Nem baj, neki a W10 kellett mert milyen csilivili -
Perdedor
tag
Köszi a jó kis összefoglalót
Hogy egy kicsit kötözködjek is a PlayOnLinux-ot kicsit jobban is leírhattad volna mert klassz dolog
Egyébként van itt róla egy nagyon jó videó:
https://www.youtube.com/watch?v=vuLwKTfttVM
Sokmindent nem futtattam vele mert kábé minden van Pingvinre amire szükségem van. Csak próbából Homeworld Remastered, Lumion 6, Office 2010, Sketchup stb. Amit nem sikerült az az AutoCAD.
Én is Ubi-val keztem egyébként, az utolsó verziója amit használtam az a 15.04. Azóta volt Mint, OpenSuse, Debian, most Manjaro. Eddig nekem ez vált be a legjobban (lehet majd én is írok róla valamilyen bemutatót).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest