- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekkGyver
aktív tag
Igen, nagyon régen volt LG telefonom, amikor még éppen csak áttértek androidra, de a rossz szájíz már előtte alakult ki. Most nézegettem, hogy a V széria már elég jó lett. Az meg már csak az én ízlésem miatt van, hogy nem tetszik ha egy szoftver nagyon eltér a gyáritól.
Az ujjlenyomat olvasó nálam is háklis. Általában úgy működik jobban, ha a bal kezem mutatóujjával nyitom ki.Egyébként muszáj volt több ujjat is felvinni, mert mindíg máshogy forgatom bekapcsoláskor, attól függően, hogy mire használnám éppen.
Nem tud valaki egy normális magyar billentyűzetet, amit felehetne rakni erre? Kiakaszt, hogy nemehet rendesen ékezettel gépelni, pedig a méret engedné.
A másik, ami zavar, hogy el szeretném tüntetni az elforgatott kijelzőről a lapozgatós menüt, de nem sikerül sehogy.
Ja, én a B-Telnél vettem, szürke importos, de hibátlan, magyar menüs. Gariba gondolom hozzájuk kell vinni, de ne kelljen...[ Szerkesztve ]
Idegeskedni nem más, mint mások hülyesége miatt magunkon bosszút állni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
- Huawei Mate 40 pro 8/256
- Eladó makulátlan iPhone 16 Pro 256gb - Fekete titán! Garancia 2027! Akku 100%!
- Iphone 14- 128gb fehér - karcmentes
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB 8GB RAM Dual (SM-S721B) Mobiltelefon Új Bontatlan Garanciás
- Samsung Galaxy A20e Dual SIM tip. karc- és nyommentes újszerű állapotban üj akkuval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest