- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Na megjött az ebay-es hátlapi fóliám. Ezüst szinűt vettem. Szálcsiszólt hatású. Nagyon tetszik. Szerintem nagyon elegáns maradt vele a telefont. Majd dobok fel róla egy képet.
Más: kollegám a múlt héten vett egy One Plus 6-os telót. Kivancsi voltam milyen. Rá kellett jönnöm hogy a knai cuccok azok továbbra is gagyik még ha hájpólva is vannak.
Ezekben gyengébb a V30-al összevetve: beszélgetési hangszóró, kihangosító hangszóró, kijelző színek, készülékház kidolgozottsága, kijelző fényereje, gps jel megtartása, térerő, fényképek minősége (ez legjobban egy panoráma kép készítésekor jön ki).
A két telót egymás mellé helyzve sugárzik a V30-ról hogy minőségibb cucc 👍😊
Hozzá kell tennem, hogy ez nem csak az én véleményem hanem a kollegámé is aki az OP6-ot vette.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó rendkívül szűkre vette a kávákat a hathüvelykes P-OLED kijelző körül, megmaradtak a kiváló zenei képességek és elvileg a készülékház is elég strapabíró.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest