Hirdetés
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic V2 - origami
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
turbuczn
üzenetére
oké de azért beszédhangszoró és csnegöhang/multimédia hangszoró között van különbség,
bár nem tudom mit ért szarnak mert szerintem rendben van.
alsón-n nem halgatok zenét mert akkor nincs kihasználva a DAC amivel fejesen sokkal jobb mint bármelyik konkurens, nah meg otthon gépen szol a zene vagy hifi-n nem mobilon. menetközben meg inkább fejes mint hangszoron utobbi milyen gáz már (menet közben sétálva buszon stb-n hangszorón bömböltettni.) -
DonMaster
addikt
-
hetn
tag
Azt tudja-e valaki, hogy a LightWave élő hátterét le lehet-e tölteni valahol külön? (eredetileg a gyári témák közt van)
-
-
bakosarpi
tag
válasz
stemplar07
üzenetére
Küldenél egy linket, hol tudnék vásárolni ilyen eszközöket? Köszi!
-
válasz
stemplar07
üzenetére
én meg lassan veszel végre egyet

hol vetted egyébként?
-
stemplar07
őstag
Hang Quad dac/ HighGain mód az impedancia növelő (50ohm) + extender trükk , működik, és gyönyörűen szól , annyi a trükk, hogy ki és be kell kapcsolni a HiFi módot és előbb kell bedugni az extendert+ az impedancia növelőt (egyben bedugva, rögtön ki is írja nagy ellenállású fejhallgató..) )a telefonba és utána a fülest .. 
egész jó kis telefon
még a végén eladom a P20 Prot .. -
espi38
őstag
válasz
sonkuci
üzenetére
Semmi gond valóban szemből nézem a telefont.
A beszélgetési hangszóró minőségére mindig haklis vagyok-nekem sérti a fülemet ez a "sokol rádió effektus"hangzás.
Tudom ne várjak mélyeket egy ilyen hangszóróktól-de kategóriákkal jobb pl. a párom s8-as hangszóró minősége pedig hát na egy kategória sőt.
Esetleg valahonnan normális témát letölteni,ötlet?
Mert az LG smartworld oldalán nem igazán találni-gondolok itt az ikonok megváltoztatására?
Esetleg ötlet,hogy normális tokot hol tudnák rendelni rá nem horror árban és gyorsan?
Segítséget előre is köszönöm -
sonkuci
tag
nincs gond a szinekkel, gyönyörü.
szemből a fehér fehér. oldalról kékes, valóban. de ez téged miért zavarna? nem szemből nézed majd a telefont?
uh most biztos megint megkapom, hogy letámadlak, mikor csak érdekelne, hogy miért zavar az bárkit, hogy a buszon mellette valaki nem látja tökéletesen a kijelzőt vagy neki épp kékes a fehér?!

-
gringoka
aktív tag
Sziasztok.
Telefon vásárlás elött állok
Lg v30 és huawei mate 10 pro jöhet szóba de nem tudok dönteni esetleg tudnátok segíteni a döntésben? -
Tibor7878
tag
válasz
stemplar07
üzenetére
Hol látni pl kihagyhatatlan áron? Vagy is mi az az ár. Nehogy rossz helye vegyek csak azért. Köszi!

-
espi38
őstag
Sziasztok!mai napon jutottam hozzá a tipushoz de ez a beszelgetesi hangszóró minősége gyalázat.
Ekkora értékű készülékbe azért jobb minőségű hangszóró t is beépithettek volna,most mehet a háztól
-
stemplar07
őstag
válasz
Sunyista
üzenetére
Köszi , épp most olvasgatom a HeadFi-n és működik . Holnapra többet tudok :-)
A lényege ,hogy nem csak nagyobb a hangerő az 50 ohm alatti fülesekkel HighGainben, hanem ugyanolyan hangerőnél szebben teltebben szól, nagyobb tere van , nagyobb dinamikával szól , természetesen egy Poweramp Beta , FLAC/DSD kíséretével és jó fejes használatával hallható a különbség :-)
ezel az extender+impedancia növelő trükkel ,mellőzhető a root ... (pl. most amit vettem magyar garis cucc és nem szívesen barkácsolok rajta..) -
Sunyista
tag
válasz
stemplar07
üzenetére
Szoftveresen is (root után) lehet állandó high gain-be állítani, minden vezetékes füles/fejeshez. Amit Te írsz, nem próbáltam.
-
stemplar07
őstag
Na vettem ma egyet , kihagyhatatlan áron vannak már :-) tartalék telefon/DAP gyanánt , nosztalgiázom a V10/20 után .
Hang Quad dac/ HighGain mód ügyben próbálta már valaki az impedancia növelő (50hm) + extender trükköt ?(nekem még van egy készlet belőle
) Ez anno a V10/20/G5/6 esetén átváltott High-ba és gyönyörűen szóltak az 50ohm alatti fülesek vele , tudom az Oreo óta nem írja ki , de a HiFi Status kijelzi e ?
Nem tudom holnapig kipróbálni mert nincsenek nálam a ,,kütyük,, ..
Köszi ha valaki tudja .. -
espi38
őstag
Sziasztok!
Frissítéssel változott a kijelző megjelenítése,gondolok itt a fehér színre?
A beszélgetési hangminőség milyen a készüléken?
Válaszokat előre is köszönöm -
Mik76
senior tag
Van valahol egy teszt a neten (en hiaba kerestem) hogy a dng file-bol visszahozhato-e tobb reszlet, mint az alap jpg beallitasoknal? Ugy tunik az alap beallitasnal elegge tultoljak a kontrasztot meg a noise reductiont.
Esetleg szemelyes tapasztalat? Vagy ha valakinek van esetleg egy sajat osszehasonlitasa 100% meretben amit megosztana az szuper lenne.
Elore is koszi! -
bakosarpi
tag
Sziasztok! Valaki esetleg már tért vissza előző rom verzióra? Jelen esetben 21a rom van rajta, de vissza akarok tenni egy korábbi verziót, a 20r-t. Üdv!
-
-
Csillag01
aktív tag
Hali
Hol tudom megmezni milyen regios a v30+? -
Csillag01
aktív tag
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Hali
En ott vettem online, a v30+ 128gb (partnerogsm). Minden siman ment. Garanciaba nem vagyok biztos hogy ha elromlana megcsinalnak e, bar kitudja.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Ez a V40 erősen V30 kinézetű lesz (kivéve a notch ugye).
-
stemplar07
őstag
válasz
gretzky77
üzenetére
ok ok én is így tudtam , de akkor pl. ott van a bestmarkt az vagyon írva,hogy ,,...24 hónap LG gyártói garancia...,, :-) azt hittem változott az LG ( én naiv
)
[link]ps : jacis ideges vagy ma ?
rég volt LG-m azt hittem lemaradtam az új világról ...de ezek szerint nem.. -
jacis
nagyúr
Már megint kezdődik ez az idétlen garanciális téma ami már 1000-szer át lett rágva. Használjátok már azt a ......... keresőt. Ott van fent a jobb felső sarokban!!
-
DonMaster
addikt
válasz
stemplar07
üzenetére
170e ért van turbado-tól 2év prémiumgari ha elromlik kapsz zsírujjat.
én ennyiért és ott vettem német régiósat kaptam minden frissítés jött első percben. -
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07
üzenetére
-
stemplar07
őstag
Az Alza.hu 170 ezer br. ára ami 24 hó gari :-) az ,,szlás gyári gari ? Ha valaki tudja :-)
-
AeSDé Team
őstag
PartneroGSM-től vagy Telefonkirálytól rendelt már valaki?
Van Tapasztalatotok velük? -
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Most akkor van gyári kijelző védő fólia a telefonon vagy nem?
Smartshop-os vásárlás lesz... -
Sonor
tag
Sziasztok,
Itthon legális forrásból beszerezhető a dual sim verzió?
Találtam néhány online GSM boltot ahol árulják ezt a verziót, nem tudom, hogy ezek mennyire számítanak szürke import daraboknak, ill. milyen hátránya van ha ilyen forrásból venném meg.Ha valakinek van tapasztalat kérem ossza meg velem!
Köszönöm szépen!
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Jövő héten én is csatlakozom egy kék V30-al!
A családban hirtelen megadta magát a V10, és a G5 is...
Feleségemnek egy G6-ot,nekem egy V30-at vettünk!Kijelzővédő fóliát érdemes rá tenni? Gyárilag van rajta valami?
Ha nincs, mit javasoltok? -
DonMaster
addikt
első fullos akksi tesztem
repülőgép mod off
fényerő auto igaz nappal teszteltem
folyamatos adat kapcsolattal 10ora 10p bár 7ora képernyő időnél még 41% volt az akksiban, ekkor max fényerő
így lett 10ora 10p mikor kikapcsolt, erre nem számítottam , tesztet láttam, de úgy voltam vele , hogy jah persze, mikor saját magad látod, hogy tényleg 10ora képernyő idő simán benne van. az nagyon durva.
durván jól van optimalizálva , peddig topic elején vannak akik akksi miatt panaszkodtak bár az csak a szám miatt hogy 3300-as nah mindegy. -
-
olddog
tag
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Nincs méretbeli különbség.
-
AeSDé Team
őstag
A V30 és a V30+ fólia és védőtok ügyben mennyire kompatibilisek egymással? Xiaomi-nál volt az hogy két hasonlóan közeli modell között milliméteres eltérések voltak

olddog: Köszi

-
-
Sunyista
tag
Ebben a topicban lehet kérdezősködni, egyébként az 50 ohm-os fejhallgató, az pont a high-gain mode határán van. Elvileg 50 ohm és afeletti fej és fülhallgatóknál kéne, hogy bekapcsolódjon a max. erősítés.
Ha megrootolod, akkor nem feltétlen kell ekkora impedanciájú cuccot rácsatlakoztatni, meg lehet oldani, hogy bármilyen füles-fejesnél ebben a módban működjön.
-
bakosarpi
tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Mdr 1000x - em van, az is csak 48ohm-os. Üdv!
-
olddog
tag
válasz
AeSDé Team
üzenetére
V30+ (DS) nincs hivatalosan EU forgalomban.
Szóval biztos hogy más lesz a régió. Bár ez a frissítést tekintve legfeljebb azt jelenti hogy később érkezik meg. Tudtommal nincs olyan hogy 'ázsiai rendszer'.
Az esetleges garanciális javíttatás esetén, EU-s (így a magyar LG szervíz nem végzi el a javítást, csak díj ellenében) A boltnál tudod érvényesíteni a garanciát, ebből a szempontból érdemes megbízhatót választani.Én nem magyarországon élek így nekem EZ volt a legjobb megoldás. Mind árban, mind garanciális feltételeket tekintve.
Szállítanak Magyarországra is. -
-
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
V30+ -t ki honnan szerezte be? Olvasok itt rémhíreket 1-2 kisebb GSM bolt esetében, kíváncsi lennék hogy van-e olyan relatíve olcsó forrás, ahonnan beszerezhető.
Rá lehet futni olyasmire, hogy pl. ázsiai telefont kap az ember ami csak ázsiai rendszerre hajlandó frissülni?
-
-
stuti
csendes tag
válasz
gretzky77
üzenetére
Köszönöm a felajánlást, de még nem vettem meg. Vásárlás előtt az üzletben szeretném kipróbálni, de nagyimpedianciásat még nem találtam. Egy 50 Ohmosat próbáltam, de arra nem csinált semmi különlegeset a V30. Ha valaki tudna tipus szerint lelőhely megjelöléssel egy fejest, az volna igazán szuper.
-
polar-x
tag
Üdv!
Olyan gondom lenne hogy a gyári füles bal oldala elhalkult! Garancia vonatkozik a füllhallgatóra is? Nagyon szerettem ezt a fülest... Vigyem be szervízbe? -
-
stuti
csendes tag
Sziasztok! Ha nagyimpedanciás fülest dugok rá, ki ír valamit? Egy 50 Ohmos Sennheisert csatlakoztattam, de semmit nem írt ki.
Köszi -
dSERiES
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Most már van tapasztalat, nekem bejött nagyon. Elől+hátul ez van, jól bírja, nem karcolódik. Többet lesz maszatos mint az üveg, meg nem csúszik az ujjad rajta annyira (ragadósabb), de szerintem ennyi belefér azért hogy védi a kijelzőt. Picit ollóval megvágtam a 4 sarkán mert felül + oldalt nagyon jól passzol de a 4 sarkán nekem picit feljött és aláment a por, de így tuti azóta.
-
-
wmarci
senior tag
válasz
dajkapeter
üzenetére
Szia!
Én is nagyon keresgélek fóliát, ami azért tartósabb lenne. Honnan rendelted ezt a hydrogel fóliát és milyet pontosan?
Köszi
-
dajkapeter
senior tag
válasz
joco1977
üzenetére
Hydrogel fóliát ajánlok. Megvétel után 1 hónappal került fel. 3 hónapon keresztül tökéletes volt. Volt, hogy 1 méter magasságból leesett, utána nyúltam, de csak gyorsítottam az esésen és egy asztal lábának az éléhez esett. A fólia sérült, de a kijelző nem. Gondoltam lecserélem egy üvegre, de ez egy rakás szar... 1 hét után leesett, a vizet beengedi és napszemüvegben alig látom a napon, mivel frankón vissza tükrözi az összes fényt
Szépen csillog, más előnye nincs. Már várom, hogy megjöjjön a következő adag hydrogel fólia. -
wmarci
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem linkelni ezt a google camera (gcam) appot ami a legfrissebb, Oreo kompatibilis a V30-hoz? Play áruházban nem találom, vagy hol kellene keresni?
Köszönöm
-
-
NandorHUN
addikt
+1
Mostani S7-m már 2 éves lesz, fóla nélkül, de elején semmi karc.
Előtte volt egy másik ilyen üveg készülékem, annak is kijelzőjén nem volt semmi, egyedül glass hátulján volt pár zsebkarc. Jól bírják ezek.
Én egyedül üvegnek látom értelmét, mert ha leejted az védi. De az hajlítótt panelre nem nagyon van sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hang Quad dac/ HighGain mód az impedancia növelő (50ohm) + extender trükk , működik, és gyönyörűen szól , annyi a trükk, hogy ki és be kell kapcsolni a HiFi módot és előbb kell bedugni az extendert+ az impedancia növelőt (egyben bedugva, rögtön ki is írja nagy ellenállású fejhallgató..) )a telefonba és utána a fülest ..

az Apple elb***ta az Androidot
(tudom, essential phone volt az első - akkora notch-al még ki is egyeznék)