- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
toth_janika #168 üzenetére
Azért néhányan szeretnek eléggé túlzásokba esni.
Ha kicsit lejjebb megy az ára részemről ez a telefon az egyik best buy.
-
bozont
veterán
válasz
stemplar07 #146 üzenetére
Ha nem egy az angol akkor szólj nyugodtan, szívesen lefordítom, de ezt ajánlom figyelmedbe a wiki-s linkből: "Most modern audio signals are stored in digital form (for example MP3s and CDs) and in order to be heard through speakers they must be converted into an analog signal. DACs are therefore found in CD players, digital music players, and PC sound cards."
-
bozont
veterán
válasz
stemplar07 #144 üzenetére
El is olvastad amit linkeltél? Érted hogy mi az a DAC? Mert akkor nem írnál olyat hogy nincs a G4-ben, vagy a többiben. Persze gondolom nem Sabre, de ez lényegtelen.
Igen, ezen a Dolby Atmos-on még most is jót mosolygok, mit keres egy telefonon. -
bozont
veterán
válasz
stemplar07 #142 üzenetére
Már hogy ne lenne DAC a G4-ben? Csak a hangminősége gyengébb mint ami a V10-ben van.
-
bozont
veterán
válasz
stemplar07 #136 üzenetére
Oké, majd meglátjuk, nem tartom persze kizártnak, én örülnék a legjobban ha ezen a téren is fejlődnének a telefonok. Meg ahogy írtam az enyémben is valami ilyesmi lesz, tervben van egy komolyabb fejes is.
Mondjuk a DAC csak egy dolog, sok minden más is hozzátartozik a "lánchoz". Az AK240-ben is ugyan az a DAC van mint az X3ii-ben, mégsem egy kategória a kettő és nem csak árban. -
bozont
veterán
válasz
stemplar07 #130 üzenetére
Valahogy nem tudom elhinni, hogy egy telefon jobban szóljon egy X3ii-től, maximum hasonló kategória. Mondjuk majd meglátjuk, a Pro 5-ben is ez a Hi-Fi Sound 2 rendszer lesz (Sabre dac meg valami "komolyabb" erősítő), de nem várok olyan sokat. Na meg ezen a szinten abban sem vagyok biztos hogy hallani a DSD előnyét, mondjuk jelenleg fülesem sincs hozzá, meg nekem nem ér annyit, mint amennyi helyet elvesz. Maradok az mp3/flac kombónál.
-
bozont
veterán
Mondjuk érdekes ez a dolog, nekem a minőség nem teljesen egyenlő az anyag használattal, aki meg kitalálta hogy üveggel vonjuk körbe a telefont, a fején végeznék töréstesztet.
Műanyagból is lehet minőségit használni, részemről a V10 ebben nyerőbb mint a Samsung és a unibody-t sem preferálom annyira (annak ellenére hogy az új telefonom ilyen lesz).
Jó ez a V10, csak számomra kicsit későn érkezett, már nem akartam várni rá, plusz amíg az ára is mérséklődik kicsit. De talán ezzel a Pro 5-tel sem járok olyan rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Elektromos cigaretta 🔞
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen processzort vegyek?
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest