Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remekelek28
őstag
válasz
Outblast
üzenetére
Nincs semmi különbség,veheted nyugodtan az olcsóbb helyről is,a lényeg,hogy 27%os áfás számlát adjanak. Igy 1 évig bármely LG szervizbe viheted. Pl a mibilkereskedés ajánlott.
Ott 130 körül van és csak eu-st adnakEgy kérdésem lenne. Itt a v20 be,van aleays on funkció? Csak azért kérdem,mert sok promoképen ezzel reklámozzák.
Zoleeno
a V10 ben nem sima GG 4 van,hanem flexibilis,melyet az LG erősitett meg. Kb 30%al rugalmasabb,mint az átlag GG4. Ettől függetlenül törhet. De láttam olyan videót,ahol 10x vágták földhöz és nem lett baja. Szerintem ezvazca telefon melyre felesleges üvegfóliát venni. Meg egyéb bazárságokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a V10 ben nem sima GG 4 van,hanem flexibilis,melyet az LG erősitett meg. Kb 30%al rugalmasabb,mint az átlag GG4. Ettől függetlenül törhet. De láttam olyan videót,ahol 10x vágták földhöz és nem lett baja. Szerintem ezvazca telefon melyre felesleges üvegfóliát venni. Meg egyéb bazárságokat.